Anna_feerie

Тепер я розумію причину їх популярності))

Тепер я розумію причину їх популярності))
Тепер я розумію причину їх популярності))

В моїй колекції є олівчики для очей з різних сегментів: і бюджетні Eveline з Maybelline, і більш дорогі Estee Lauder та Guess. Проте всі вони поступаються своєму гелевому брату від Lamel за якістю, легкістю у використанні та стійкістю!) Адже це найбільш пігментований кайял, який я коли-небудь зустрічала, та й тримається він на моїх очах рекордно довго😎. Тисніть "Дізнатись більше" для фото макіяжів!

Тепер я розумію причину їх популярності))

Дякуючи Strange Love я маю дуже насичений фіолетовий каял під номером 404 🍆. Це дійсно такий темний відтінок стиглого баклажана, що ідеально пасує та підкреслює глибину зелених очей.

Олівчик гелевий, проте не автоматичний - тобто підточувати його треба так само, як і звичайні у дерев'яному корпусі (мені подобається використовувати для цього підстругачку з кришечки ось цього продукту для губ: https://club.makeup.com.ua/post/34633/ ).

Наноситься олівець дуже легко, лягаючи на шкіру, немов масло. Але через свій не самий тоненький стрижень він не зробиьь супер тонку лінію (але це так з усіма гелевими олівчиками, для філігранної графіки більше підійде підводка з пензлем або аквалайнери).

Та навіть, якщо ви хочете зробити тоненький кінчик стрілочки, це можна зробити, якщо одразу протягнути край за допомогою пальчика або пензля🤗.

Також дуже легко з його допомогою промалювати слизову - це виходить максимально швидко завдяки консистенції олівця! В мене чутливі очі і я завжди відчуваю кайял на слизовій, проте, на відміну від аналога Мейбелін, від якого очі сильно печуть, Ламель не викликає таких подразнень.

І найголовніше - стійкість! Вона феноменальна, адже олівець тримається на шкірі протягом дня, а на слизовій має бездоганний вигляд годин 5, що для мене рекорд, адже раніше я могла розраховувати на пару годин максимум🤗.

Тому мої враження максимально позитивні, а ще я тепер хочу відтінок мокка, судячи по відгуках він має червоний підтон і це ще один прекрасний спосіб підкреслити колір очей😍