Nata_Po

Гіалуронова сироватка, яку би я вдруге навряд чи купувала)

Гіалуронова сироватка, яку би я вдруге навряд чи купувала)

У мене зазвичай 2 сироватки, одна денна, яка комфортно зживається з моїм макіяжем та вечірня більш поживна, яка може бути липкою, не до кінця всмоктуватись, бо мені неважливо цей момент і є час на її роботу.

От власне до денних в мене вимога, щоб вони були доволі легкими по текстурі, всмоктувались швидко і практично в 0, щоб потім не було проблем зі скатуванням СПФ чи косметики, а таке траплялось якраз з пептидною від Cos de Baha, тому вона в мене переїхала у вечірній догляд (https://club.makeup.com.ua/post/34216/). Ну і водночас, мені важливо, щоб сироватка додавала зволоження у ранішню рутину, оскільки косметика, сонечко, пудра можуть підсушувати шкіру.

Як заявлено, ця сирвоватка містить гіалуронову кислоту, набір амінокислот, колаген та пантенол, які повинні класно зволожувати шкіру, додавати сяйва зсередини та розкладжувати зморшки.

З приємного - вона має водянисту консистенцію, яка вбирається просто в 0 і це дуже зручно, бо на неї безпроблемно лягає СПФ, макіяж і я жодного разу не спостерігала цих неприємних катишок на обличчя від облізлого СПФ чи рум'ян, а я цього дуже боюсь)

Виробник навіть заявляє, що її можна міксувати з тональним, чи іншими засобами, для того, щоб їх зробити з одного боку легшими по текстурі, а з іншого додати доглядового компоненту. Але цим я не займалась, бо не користуюсь тональним кремом. Тому її наносила просто як наступний етап догляду після очищення.

Перед тим я користувалась сироваткою від Benton (https://club.makeup.com.ua/post/25691/) і от вона була більш поживною і могло статись так, що я нанесла лише сироватку і потім сиділа-думала, чи я вже втсигла нанести СПФ чи крем, чи ні, бо шкіра вже і так була наповненою та класно зволоженою. Тут же я такого ефекту, на жаль, не спостерігаю. Вона просто дає легеньке поверхневе зволоження. Немає ефекту ВАУ, чи відсутності потреби у нанесенні крему. Я би її можливо навіть скоріше би віднесла до тонерів, аніж сироваток.

І якщо оцінити її вартість...Я її купувала за...250 чи 350 грн, а на сьогоднішній день її ціна - 850 грн і це просто космос на мій смак, тому не впевнена, чи воно того вартує.

З позитивного тут хочеться відмітити те, що баночка скляна, і це впершгев моїй практиці, бо всі попередні сироватки були в пластикових. Але чи це та річ, на яку я звертаю увагу, коли купую доглядову косметику? наче ні)

Тому, насправді, я би не купуваал її ще раз, бо не бачу нічого неймовірного в ефектах, які вона дає. Вона вже на межі завершення, тому буду думати, чим її замінити, або спробую гіалуронову сироватку від Cos de Baha, яку нещодавно придбала, або від Purito з центелою, якою я вже починала користуватись.

Ось така історія)