Я спробувала 8 різних альгінатних масок від Joko Blend і виявилось що вони не всі однакові
Я дуже люблю альгінатні маски. На новий рік мені дівчата подарували багато української косметики та альгінатну маску від Joko Blend. І ось я вже купила собі 8 різних масок з лінійки їх альгінаток
Я дуже люблю альгінатні маски. Вважаю їх гарним засобом що б зволожити шкіру, зменшити трохи пори та підсушити висипи. Я купила собі 8 різних масок з лінійки їх альгінаток і готова поділитись невеличкими відгуками.
Ось тут я детально описувала як використовувати такі маски, фото до і після, переваги альгінаток
Маска з гіалуроновою кислотою
Ця маска дрібного помелу, ніжно-блакитного кольору. Замішувати її було дуже легко, і всі грудочки швидко розбилися. Консистенція була гладкою та однорідною.
На обличчі відчувалася, так само як і всі інші. Єдиний момент: чи то я взяла воду неправильної температури, чи сама маска має таку властивість; до обличчя вона приклеїлася гірше і також мала меншу еластичність після висихання. З нею мені довелося слідкувати, щоб обличчя не рухалось і не розмовляти.
Обличчя після цієї маски м'яке і зволожене. Пори вона не звузила, але зволоження на 100%.
8/10
Маска з екстрактом меду
Маска має трохи зеленуватий відтінок. Такий самий дрібний помел, як і у всіх масок цього бренду. Має легкий, але солодкуватий аромат, типовий для таких продуктів, але точно не аромат меду. Замішувалась вона досить легко, але кількості води, як написано в інструкції, було забагато. Треба все ж таки трохи менше, можливо 40 грам замість 50. На обличчі маска сиділа добре, нікуди не стікала, і я могла з нею спокійно йти займатись своїми справами. Після маски шк іра м'яка і зволожена. Не скажу, що вона якось вирізняється серед інших, але мені загалом сподобалась.
9/10
Базисна універсальна
Дійсно базисна і універсальна маска. Вона потребує трошки більше води, ніж 50 мілілітрів, заявлених в інструкції. Бо я її замішала з цією кількістю, що треба, але вона виявилась трошки густішою.
Якщо вам хочеться спробувати вперше альгінатну маску і ви не знаєте, яку обрати серед десятків різних варіантів з різними додатками, то можете сміливо брати саме цю базову маску. Вона по факту не має нічого, окрім самого альгінату, і тим вона підкупає тебе. Бо ти можеш оцінити дію саме альгінатної маски без гіалурону, еластину, зеленого чаю та інших додатків. Тільки те, що треба, і вже якщо сподобається ця маска, тобі буде зручно нею користуватися, не буде ніякої алергії і реакції на шкірі, можна брати інші з різними додатками і шукати ту саму єдину, яка найкраще підійде твоїй шкірі.
Після використання цієї маски шкіра гладенька, пори звужені, вона м'якенька, дуже добре підготовлена до макіяжу. Звичайно ж, після неї обов'язково треба нанести крем для обличчя і не нехтувати цим, хоча мені після використання на те й не дуже хотілося, бо шкіра зволожена і здається, що більше нічого не потребує.
10/10
Маска з зеленим чаєм
По текстурі і консистенції зауважень немає, схожа на інші маски. Після неї висипи трошки зменшились, вирівнявся колір шкіри. Пори не звузила і супер зволоження не дала. Але з запаленнями попрацювала на 100.
8/10
Маска з чорницею і ацеролою
Ця маска, мабуть, найлегше замішувалась. Я витратила десь 45 мілілітрів води, і вона стала дуже м'якою, пластичною, без грудочок - мабуть, найлегше замішування, яке у мене було з цими альгінатками.
Вона має фіолетовий ягідний колір, і по всій масці також видно зернятка, ніби розмололи чорницю. Не знаю, чи додавали зернятка спеціально, але виглядає дуже прикольно, ніби ви намастили чорничний йогурт собі на обличчя. Маска знімалась досить легко. Шкіра після неї дуже напитана та зволожена, так що навіть не хотілося наносити зверху крем для обличчя. Але все ж таки тонким шаром я його нанесла. Почервоніння трошки зменшились і спало запалення на висипах. Мабуть, одна з найкращих у цій серії.
10/10
Очищуюча з вугіллям
Маска сірого ко льору замішувалась досить легко. Дуже добре і швидко схопилася на обличчі, і на неї пішло рівно стільки ж води, скільки було вказано в інструкції. Очевидного запаху немає. На обличчі відчувається, так само як і будь-яка інша альгінатна маска з цього огляду. Після маски шкіра дуже м'яка, гладенька. Пори звужені і, як на мене, стали трохи чистішими. Тому зі своєю задачею очищення маска справляється добре. Після неї трохи стягує шкіру, на відміну від інших масок. Можливо, через те, що вона має вугілля в складі. Тому після неї обов'язково зволожити шкіру.
9/10
З колагеном та еластаном
Після маски обличчя має здоровий натуральний блиск. Шкіра м'яка і очищена. Як на мене, пори очистились добре. Також звузились пори. До речі кілька висипів запалених у мене після маски, як то кажуть, “вилізли”. Тобто замість того щоб прищик потихеньку кілька днів запалювався він швиденько викинув весь білий бруд і все.
Більш детальний пост про неї знайете отут. І там же більше інформаціі про самі альгінатні маски, що це і тд.
https://club.makeup.com.ua/post/27112/
10/10
З хітозаном та аллантоїном
Маска замішалась легко в пропорціях вказаних на упаковці. Має приємний аромат. На початку дуже сильний, але він швидко вивітрюється. Після використання шкіра зволожена і пружна, дуже м'яка.
9/10
Підсумки
Коротко про кодну масочку і її основний ефект що я помітила на собі
З гіалуроновою кислотою - зволожує
З екстрактом меду - зволожує
Базисна універсальна - звужує пори, вирівнює колір і зволожує
З зеленим чаєм - зменшує почервоніння і запалення, вирівнює тон шкіри
З чорницею і ацеролою - зменшує почервоніння, звужує пори і зволожує
З вугіллям - очищує пори
З колагеном та еластаном - очищує пори, зменшує запалення і вирівнює тон шкіри
З хітозаном та аллантоїном - зволожує і живить
Після того як я пройшла курс 2 місяці (по одні масочці в тиждень) шкіра стала більш пружною та зводоженою. Вона завжди мяка і приємні на дотик. Я фанатка альгінатних масок і мабуть моя наступна покупка буде не пакетик а банка чорничної та базовою масочка
Коментарі (0)