Крем для проблемн ої шкіри Pyunkang Yul Acne Cream
Він мав шанси стати ідеальним, якби не АЛЕ…
Я уже неодноразово згадувала, що підібрати гарний крем - це завжди складно особисто для мене. Однак я уже маю фаворитів: крем Avene, про який я не писала і дуже крутий, не побоюся слова ідеальний кремчик на будь-яку пору - це Needly (заспокійливий крем з центелою). Допис про нього 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/30242/
Наслухавшись рекомендацій, та не один день аналізуючи складники різних кремчиків, ще взимку я обрала Pyunkang Yul для проблемною шкіри. Однак вирішила відкласти його на теплу пору. Проте навіть зараз він не припав мені до душі. Сьогодні розповім чому.
Туба з кремом була запакована у картонну коробку, на якій зазначена уся типова інформація.
Сама туба оформлена в біло-блакитних кольорах, виглядає доволі мінімалістично і візуально приємно.
Між кришечкою (вона відкручується, на різьбі) та носиком туби була захисна фольгована наклейка.
Об‘єм продукту 50 мл.
Термін придатності: 12 місяців після відкриття.
Ціна 470 грн, але доволі часто буває на знижках, у тому числі зараз всього 427 грн, тому зверніть увагу, кого зацікавить.
Консистенція і аромат.
Взагалі не розумію чому продукт назвали кремом, якщо по факту це прозорий гель. Так, він трішки мутний, тобто не прозорий на 100%, але точно не крем.
Не жирний, не рідкий, бо горошинка гарно тримає форму.
МЕГА-легка текстура.
❗️у кого жирний і дуже жирний тип шкіри, зверніть увагу. Впевнена, що такі текстури шкіра «зацінить»
Крем дуже гарно дозується через тоненький носик туби.
Аромат я б сказала взагалі відсутній. Своіми рецепторами не відчуваю.
Особливості складу 📝
Насправді склад і його співвідношення з ціною - одна з причин чому я вирішила придбати цей крем.
🙅♀️ Крем НЕ містить олій (у т.ч. мінеральних) у складі, які часто і потенційно є комедогенними компонентами у косметиці.
*особисто у мене зазвичай саме олії викликають нові комедони
🌱 ніацинамід. Займає гарну позицію на початку складу, який:
- зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної та схильної до акне шкіри,
- звужує розширені пори,
- освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту,
- підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок,
- зміцнює гідроліпідний бар’єр, завдяки якому шкіра краще утримує вологу і стійкіша до несприятливих зовнішніх факторів,
- заспокоює почервоніння та запалення.
🌱 зелений чай - антиоксидант, захищає шкіру від шкідливих вільних радикалів
🌱 камелія усуває подразнення та заспокоює, активний антиоксидант, який здатний поглинати уф промені, нейтралізувати їх негативний вплив на епідерміс
🌱 лакриця відома як засіб, що підтягує шкіру обличчя. Також вона бореться з віковою пігментацією та набряклістю
🌱 пептиди стимулюють процеси регенерації клітин шкірного покриву. Покращують пружність і щільність шкіри
🌱 розмарин має антисептичні та протизапальні властивості. Допомагає боротися з висипом вугрів, а також пришвидшує загоєння пошкоджень шкіри, що залишилися після видалення вугрів
🌱 ромашка очищує, заспокоює та прискорює оновлення шкіри
🌱 центела здатна заспокоювати, прискорювати регенерацію, омолоджувати шкіру
🌱 цинк має виражені протизапальні та антисептичні властивості.
Отож можна зробити висновок, що склад дійсно направлений на зменшення запалень, вирівнювання тону та посилення процесів регенерації шкіри обличчя. Цим підтверджуються наступні слова у назві крему «для проблемної шкіри».
Відчуття на шкірі і мої враження від використання. Розповідаю про нюанси крему
Як я уже наголошувала, це більше гель з ультралегкою текстурою, ніж крем.
Тож перша проблема - взимку від нього моїй комбінованій шкірі недостатньо зволоження, навіть за умови використання зволожуючих засобів у попередніх етапах доглядовоі рутини.
Наступний нюанс. У цьому кремі є Ніацинамід, який відносно на початку складу (здається 9 місце у величезному списку). І як відомо засоби з ніацинамідом часто дають липкість. Сам по собі крем не липкий і приємно відчувається на шкірі, однак якщо перед ним я наносила будь-що з ніацинамідом, цей крем посилював липкість попередніх засобів.
До прикладу, разом з сироваткою з ніацинамідом від Cos de Baha (відгук був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/37122/) цей крем неможливо було використовувати, бо утворювалась страшенна липкість.
Однак коли я поєднувала крем з іншими засобами, що не містять Ніацинамід (або містять у дуже малій концентрації), проблем не виникало, жодних неприємних відчуттів, а липкість доволі легка, з часом майже зникає.
Шкіра гарно сяє після нанесення крему і виглядає наповненою, здоровою і рівномірна за тоном.
Тож коли я відклала цей крем на теплий період і знову почала використовувати його, то помітила, що тепер він відчувається комфортніше. Загалом тон шкіри гарно вирівнюється, висипання наче підсихають, почервоніння «стухають», але знову ж таки, за відчуттями мені тріііішки не вистачає зволоження. Потужності і тривалості зволоження.
Також не дуже приємна липкість, хоч вона і незначна.
Тому крем для проблемної шкіри Pyunkang Yul я хотіла б порадити передусім власницям жирного типу шкіри, яким некомфортні більшість кремів через важкі текстури. З цим кремом дискомфорту не виникне, навпаки жирна шкіра буде в захваті.
❗️ Крем буде комфортним для тих, хто використовує ніацинамід по мінімуму або взагалі не має його у рутині, бо саме цей компонент спричинить додаткову липкість при комбо з кремом.
Однак власницям інших типів шкіри зволоження від крему може бути недостатньо, особливо у деяких зонах.
Але наголошую і на тому, що обіцянки виробника крем виконує, бо зменшує запалення і загалом покращує стан шкіри.
Також у цьому засобі шикарне співвідношення ціна/якість.
А ви любите легкі текстури у кремчиках? Я зазвичай обираю саме такі на теплу пору, але інколи від них дійсно не вистачає зволоження 💧
Коментарі (0)