Фісташка

Троянда від Jo Malone Rose Blush

Троянда від Jo Malone Rose Blush

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатись до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Я вже писала нещодавно відгуки на ще 2 троянди:

Tom Ford Cafe Rose - https://club.makeup.com.ua/post/33018/

Diptyque Eau Rose -https://club.makeup.com.ua/post/27793/

Троянда від Jo Malone Rose Blush

Коли я тільки пшикнула його на себе, була трохи ошелешена. Перше, що вдарило в ніс, це аромат зелені і базиліку. Досить різкий і нав'язливий. Вже була готова писати поганий відгук, але за 10 хвилин він дуже пом'якшився. З'явилася нота троянди. За півгодинки десь різкість пропала. Найдовше я відчуваю на собі аромат троянди і легке вкраплення фруктів.

Як на мене, аромат універсальний. Підійде і для прогулянки, і для вечора. Я б не радила носити його на роботу в офіс, бо все ж таки різкість початкова може бути неприємною в замкнутому просторі. Аромат весняний і свіжий. Лічі не дає солодкості, а тільки свіжу фруктову нотку. Аромат досить стійкий, як для цього бренду.

Для мене цей аромат на 7 з 10. Він гарний і свіжий, як я люблю, але, як на мене, троянда занадто пласка і подана прямо в лоб. Все ж таки троянда від Diptyque зачепила мене набагато більше, і я якось надаю перевагу більше їй.