Фісташка

Пошуки ідеального шампуню: український бренд здивував якістю.

Пошуки ідеального шампуню: український бренд здивував якістю.

Ще одна зупинка на шляху пошуку того самого шампуню для волосся. Цього разу український бренд.

Я вже давно шукаю шампунь, який підійшов би моїй шкірі голови. Проблема в тому, що я маю жирну шкіру, а також щось на кшталт себорейного дерматиту. Якщо шкіра голови недостатньо очищена або шампунь занадто жорсткий, з'являються лупа та кірочки на шкірі голови. Тому я шукаю щось посереднє між жорстким шампунем і делікатними безсульфатними.

Я пробувала різні шампуні. Із останніх - це Alfaparf, який мені зовсім не підійшов.

https://club.makeup.com.ua/post/32941/

А також шампунь від бренду для кучерявого волосся Cantu, який набагато кращий за попередній, але все ж таки занадто делікатний.

https://club.makeup.com.ua/post/23258/

І ось я вже тримаю в руках баночку шампуню від українського бренду.

Шампунь не має якогось вираженого аромату. Пахне просто шампунем. Сама рідина не має кольору, є прозорою і гелеподібною. Засіб піниться дуже легко і має досить густу піну.

Шампунь не має в складі жорстких ПАР, таких як SLS та SLES. Миючі речовини рослинного походження.

Я промиваю шкіру голови завжди двічі. Таким чином я можу якісно її очистити. Саме тому не люблю шампуні з жорсткими складниками, бо вони пересушують шкіру.

Шампунь має зручний носик і легко дозується. Піни вистачає, щоб промити і шкіру, і довжину. Доречі, ніколи окремо не тру довжину з шампунем. Тієї піни, що стікає при митті шкіри, вистачає, щоб промити і довжину.

Шампунь дуже добре промиває шкіру, але не пересушує. Я почала використовувати його після лікарні, де не мала змоги нормально помити голову. Через це у мене шкіра голови була в дуже поганому стані. Після використання пілінгу (на який я зараз пишу відгук) і паралельно з цим шампунем, всі кірочки і лупа зникли за 2 тижні. А це для мого волосся просто магія якась.

  • Приємна ціна
  • Рослинні ПАР
  • Гарно промиває
  • Не пересушує
  • Економно витрачається

Поки що цей шампунь мені підійшов найкраще за останні 2 роки. Як видно на фото є прикорневий обєм і аолосся не висит сопельками. Це для мене перемога.

Однозначно рекомендую