Nata_Po

Мій практично перший гель для вмивання від Simple)

Мій практично перший гель для вмивання від Simple)
Мій практично перший гель для вмивання від Simple)
Мій практично перший гель для вмивання від Simple)
Мій практично перший гель для вмивання від Simple)

В цілому зазвичай я вмивалась лише водичкою, з попередньо знятим макіяжем міцелярною водичкою і мені цього вистачало. Але після того, як я почала активно користувалтись тушшю та гідрофільними засобами для зняття макіяжу, захотілось більш ретельного очищення. І, як на мене, гель від Simple з цим чудово впорався)

А тепер про все детальніше)

Що ми отримуємо? Достатньо приємна матова з глянцевими зеленими вставками упаковка. Знизу хороша кришечка, яка надійно закривається і жодних випадкових відкривань чи протікань. Тут 150 мл, і мені здається, що цього вистачить на дуже довго, бо мені вистачає буквально однієї горошинки на ціле обличчя)

___________________

Гель прозоро-білуватого відтінку з ледь помітним косметичним ароматом. Він доволі густий, тому якщо витискати його на мокрі руки, будьте голові, що він може вислизнути з рук 😂.

Він абсолютно безпроблемно милиться і доволі таки в міру, гарно змиває всі засоби, в тому числі і гідрофільну олію, гарно очищає шкіру, але в міру, немає ні відчуття стягнутості, ні надмірної сухості, ні "скрипу", тому мені це дуже підходить.

___________________

Він мені потрібен лише для вечірньої рутини.

Отже, спочатку я беру міцелярну воду від Garnier, щоб обережно ватним диском змити блискітки з очей і підводку, щоб потім з гідрофільною олійкою не рознести це на все обличчя і не стати новорічною ялинкою :)

Потім гідрофільною олійкою змиваю туш, додаю трошки водички і вже цим бальзамом ще додатково змиваю кремові рум'яна з бронзером. А далі вже використовую горошинку цього гелю і знімаю решту залишків)

Зранку я просто вмиваюсь водою і мені цього достатньо. Іноді 1-2 рази в тиждень використовую ензимну пудру (https://club.makeup.com.ua/post/12047/).

Мені сподобався цей гель і я думаю, що зможу запросто повторити його після завершення, але не впевнена, що це буде скоро :)

Тому, ймовірно через десь рік я зацікавлюсь чимось іншим, але в цьому гелі я не знайшла нічого поганого, навпаки)

Крім того, я ще маю міцелярку та скраб для обличчя і всі продукти мені сподобались, тому вважаю цей бренд класним і доступним для всіх, тому, якщо ви вагались чи варто його спробувати - не вагайтесь :)