Мій практичн о перший гель для вмивання від Simple)
Зволожувальний гель для вмивання
В цілому зазвичай я вмивалась лише водичкою, з попередньо знятим макіяжем міцелярною водичкою і мені цього вистачало. Але після того, як я почала активно користувалтись тушшю та гідрофільними засобами для зняття макіяжу, захотілось більш ретельного очищення. І, як на мене, гель від Simple з цим чудово впорався)
А тепер про все детальніше)
Упакування
Що ми отримуємо? Достатньо приємна матова з глянцевими зеленими вставками упаковка. Знизу хороша кришечка, яка надійно закривається і жодних випадкових відкривань чи протікань. Тут 150 мл, і мені здається, що цього вистачить на дуже довго, бо мені вистачає буквально однієї горошинки на ціле обличчя)
Він абсолютно безпроблемно милиться і доволі таки в міру, гарно змиває всі засоби, в тому числі і гідрофільну олію, гарно очищає шкіру, але в міру, немає ні відчуття стягнутості, ні надмірної сухості, ні "скрипу", тому мені це дуже підходить.
Отже, спочатку я беру міцелярну воду від Garnier, щоб обережно ватним диском змити блискітки з очей і підводку, щоб потім з гідрофільною олійкою не рознести це на все обличчя і не стати новорічною ялинкою :)
Потім гідрофільною олійкою змиваю туш, додаю трошки водички і вже цим бальзамом ще додатково змиваю кремові рум'яна з бронзером. А далі вже використовую горошинку цього гелю і знімаю решту залишків)
Зранку я просто вмиваюсь водою і мені цього достатньо. Іноді 1-2 рази в тиждень використовую ензимну пудру (https://club.makeup.com.ua/post/12047/).
Чи придбаю ще раз?
Мені сподобався цей гель і я думаю, що зможу запросто повторити його після завершення, але не впевнена, що це буде скоро :)
Тому, ймовірно через десь рік я зацікавлюсь чимось іншим, але в цьому гелі я не знайшла нічого поганого, навпаки)
Крім того, я ще маю міцелярку та скраб для обличчя і всі продукти мені сподобались, тому вважаю цей бренд класним і доступним для всіх, тому, якщо ви вагались чи варто його спробувати - не вагайтесь :)
Коментарі (0)