olena_glossy

Викидушки липня

Викидушки липня

Цього місяця назбиралося чимало цікавих викидушок. Тож ділюся враженнями перед тим, як попрощатися з ними.

Викидушки липня

Тонер Acne-Off від MyIDi - мій фаворит. Вже не пригадую, скільки пляшечок цього засобу я використала, і вже маю нову на заміну. Ідеальний для проблемної та жирної шкіри, збагачений кислотами та екстрактами, але при цьому ніжний до шкіри та без ароматизаторів. Щира рекомендація.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/27909/

Тонер гідробаланс від MyIDi - гарно зволожує шкіру, рідкий, але має натяк на гелевість у складі, адже пафф ковзає по шкірі. З вираженою віддушкою.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/33558/

Цитрусова вода від Triuga - бюджетна ціна, хороший склад. Злегка матує шкіру. Можна використовувати для розведення масок. Як базовий бюджетний тонік (без спецефектів) для жирної шкіри за свою ціну - варіант чудовий.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/38892/

Гідрофільний бальзам від Marie Fresh - очищувальний засіб, який неймовірно сподобався як за складом, так і за дією. Гарно очищає шкіру обличчя, неймовірно класно сублімується. А ще він незвичного зеленого кольору 😁. Для моєї шкіри підійшов ідеально, пори не забиває. Хоч такими продуктами не люблю змивати очі, трохи протестувала - очі не печуть, дискомфорту нема.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/42481/

Крем для жирної шкіри Tamanu & Jojoba від Hillary - маю чимало улюблених продуктів від бренду, але цей крем не мій продукт. Наче і склад хороший, проблем ніяких не викликає, текстура як для вечірнього крему нормальна, але серце до нього не лежить(. Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/35304/

Сироватка Good Night від Mr.Scrubber - мала б гарно зволожувати та відновлювати шкіру. На жаль, індивідуально мені не підійшла, тож використовувала її для ручок-ніжок. На цих частинах тіла спрацювала гарно.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/43896/

Туш для вій від Hedonic - покорила моє серце. Колір чорного шоколаду, зручна силіконова щіточка. Війки розділені. Легко змивається теплою водичкою, наче знімаються панчішки. Кращої туші ще не мала, тож маю на черзі таку ж запаковану.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/23801/

Шампунь Niacinamide Therapy від Mamash - неймовірний склад, багатий на ніацинамід та різноманітні олії. Разом з тим, збалансований він чудово і волосся швидше звичайно не жирніє. Естетичне пакування, приємний аромат. Якістю шампуню здивована.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/43718/

Термозахист Elixir Keratin від Mr.Scrubber - має солодкий аромат та розгладжує волосся. Через це - не зовсім мій формат, але впевнена, своїх поціновувачів він знайде.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/44751/

Крем для рук з ароматом ванілі від Puffa - ці кремчики для рук мені дуже подобаються. Швидко поглинаються, зволожують, живлять. Без жирної плівки.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/14039/

Крем для рук Magic Duck від Mr.Scrubber - дуже поживний, відчувається, що у ньому є олії, але за кілька хвилин він поглинається. Важливо не переборщити з кількістю. Сподобалось використовувати його в холодний сезон. Коли залишилось ¼ крему, довелось тримати баночку перевернутою, але зараз виробник змінив пакування, тож такої проблеми не має бути.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/22923/

Гель для душу Daydreamer від Mermade - перший гель для душу, який пробувала від бренду. Аромат насичений, піниться гарно, очищає та не пересушує шкіру. Буду знайомитись з іншими ароматами 🙂

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/44555/

Завершила перелічувати викидушки і зрозуміла, що тут 100% продукція від українських виробників. Всі продукти були використані до кінця (хоч деякі й не за прямим призначенням).