Nata_Po

Моя неймовірна знахідка для губ від Catrice

Мені ще десь з зими потрапляли на очі різні огляди цього бальзаму від Catrice та його порівняння з відтінком бальзаму від Clinic Black Honey. Останнім я не користувалась, в руках не тримала, тож достовірно порівняти не зможу, але поділюсь враженнями від цього бальзаму, який (спойлер) мені дуже сподобався

Мені складно сказати з чого зроблена упаковка, можливо це пластик, а можливо і картон, бо зверху вони вкриті папером і створюється враження, наче вона паперова, а можливо саме так і є)

На самій помаді є вибита назва брендуі невеличка хвилька, в принципі нічого особливого. Виглядає помада пігментовано, але не варто лякатись, це лише оманливе перше враження)

У мене 040 відтінок, а саме Addicting Cassis, на який я якраз і бачила відгуки в інтернеті і який порівнювали з бальзамом від Clinique.

Бачила в наявності якісь дуже світленькі та рожеві, але для мене це не дуже було цікавим, бо люблю натуральні відтінки, які виглядають як власні губи, але краще.

Саме цей відтінок, наскільки розумію, є найтемніший з лінійки, хоча наче 030 вишневий також доволі насичений, але не пробувала, тож стверджувати не можу)

Стосовно 040 - це моє кохання на все життя, яке я ще собі продублювала на всяк про всяк, бо це ідеальний бальзам евер.

Я навіть не роздивлялась, що писало на упакуванні, просто купила, і лише після використання почала читати, що ж там пише) Приємним бонусом виявилось, що в складі бальзаму є гіалуронова кислота, олійки, вітамін Е, екстракти рослин та фруктів, і що класно, він справді зволожує губи. Бо іноді буває таке, що такого плану бальзами, хоч і мають бути доглядовими, а насправді пересують губи, тут такого і близько немає, на щастя.

Та і в цілому бальзам комфортний, як в процесі носіння, так і після)

Хоч у стіку помада виглядає доволі пігментованою, але наноситься напівпрозорим приємним натуральним відтінком

З подібного плану бальзамів, я маю лише від Colour Intense з ожиною (https://club.makeup.com.ua/post/14136/).

І, якщо їх порівняти, то бачимо, що бальзамчик від Catrice все ж більш пігментований і він має більш натуральний відтінок, бо ожиновий все ж має більш рожевий відтінок з прохолодною фіолетовинкою, що мені подобається також, але більш універслаьним все ж вваажю саме Catrice.

Бальзам дає приємний вологий фініш та натуральний відтінок. Можна поєднувати ще з розтушованим олівчиком для губ і буде дуже симпатичний ефект більш графічний, але не менш натуральних зволоженихз губ)

До/після

Як бачимо, бальзам додає натуральності губам та класного нейтрально-теплуватого, але ні в якому разі не рудого відтінку)

Я дуже задоволена цим бальзамом і конкретно цим відтінок, це абсолютне попадання у серденько. Я ним користуюсь вже близько місяця і більше жоден засіб в руки особливо і не хочеться брати.

Єдине, якщо доволі довго його носити, він може скатуватись в білу смужку,ближче до слизової, але я йому навіть це пробачаю, бо це легко підкоригувати.

Тому це однозначна моя любов і я щиро всім рекомендую його спробувати)