Anastasia Holubenko

ПУСТІ БАНОЧКИ | Що сподобалось, а що більше ніколи не придбаю?

ПУСТІ БАНОЧКИ | Що сподобалось, а що більше ніколи не придбаю?

Розпочну з категорії волосся 💆🏻‍♀️

За період відсутності мені вдалось використати аж два шампуні, все через майже щоденне миття голови, адже маю жирний тип шкіри. Також ще моя мама допомагала їх швидше закінчити, адже ці шампуні їй також дуже сподобались :)

💧 Schauma Шампунь "7 Трав"

Купую його не вперше і точно не в останнє. Містить багато трав'яних екстрактів та загалом хороший склад. Чудовий, супер бюджетний, базовий шампунь для жирного типу шкіри голови. Гарно промиває, інколи навіть до скрипу. Може слугувати шампунем глибокої очистки, для чергування з більш м'яким. Один мінус, який я для себе виділила - зарідка консистенція. При легкому натисканні на тубу виливається інколи занадто багато засобу. Тому хоч і шампунь мега бюджетний, але взагалі не економний. Попри це, на мою думку, він справді вартий уваги, дуже приємна ціна і хороший результат.

💧 Garnier Fructis Шампунь "Кокосовий баланс"

З даним шампунем я знайомилась вперше. І одразу спойлер - перше знайомоство було вдалим. Дуже люблю свіжі, цитрусові, трав'яні нотки у шампунях, саме тут вони присутні. Аромат кокосику я особисто майже не відчуваю. Що попередній, що цей шампунь сульфатні, але дія шампуню Garnier Fructis набагато м'якша, він чудово промиває шкіру голови, але при цьому відчуття скрипу відсутнє, волосся під час миття не заплутується та дуже приємне на дотик. Можливо лише, з ним головна жирніє трішки швидше, ключове слово ТРІШКИ, тому придбаю знову на осінь чи зиму. По складу, до речі, теж все добре, там і саліцилова кислота, і ніацинамід, та інші компоненти, які позитивно впливають на шкіру голови. Загалом даний шампунь буде моїм особистим фаворитом на холодний період.

💧Marie Fresh Cosmetics Hydra Intense Conditioner

Кондиціонер для волосся українського виробництва. Той засіб, який хотілось використати до останньої краплинки, про що і вказує упаковка :). Я писала про нього розгорнутий відгук, ось він:

https://club.makeup.com.ua/post/33039/

Дія, склад, ефект - 🔥 Повторю обов'язково

💧Garnier Fructis HairFood Ананас

Хтось дані маски любить, хтось ненавидить, я особисто входжу до першого типу людей. Вже встигла спробувати банан, папаю, ананас, зараз придбала макадамію - всі вони мені дають +- схожий ефект, гарно насичують, живлять та правильно обтяжують моє пряме непористе волосся. А цей аромат, який залишається на волоссі після використання масок з даної серії, це просто 💔 Але вони можуть бути для когось занадто яскраво вираженими, тому для таких людей рекомендую з Макадамією - там більш ніжніший та легший аромат.

💧Heimish All Clean Green Foam pH 5.5

Одна з найделікатніших, найніжніших, найприємніших пінок які я колись мала. Дуже гарно та дбайливо очищує шкіру, обов'язково повторю її. Детальніше писала про неї тут:

https://club.makeup.com.ua/post/38232/

💧Simple Kind to Skin Micellar Water

Гідний бюджетний аналог славнозвісній міцелярці від Біодерма. Сама раніше користувалась Біодермою, зараз перейшла на ось цю від Сімл - чудово справляється зі своєю задачею, гарний склад має, не викликає подразнень, неприємних відчуттів та щей ціну приємну має, взагалі скарб)

P.S. замовляйте, поки ще є в наявності

💧Очищуюча серветка з ензимним пілінгом Kodi Professional

Дізналась про неї та придбала під впливом клубу. Чудовий допоміжний засіб в щотижневій рутині для додаткового очищення. Шкіра після її використання наче "відполірована". До речі, дуже зручний формат взяти з собою в дорогу, та щей причому дуже економний, адже дану серветку можна розрізати на багато шматочків, та використовувати по одному клаптику на один раз.

💧iUNIK Beta-Glucan Daily Moisture Cream

Зволожуючий крем більше на теплу пору року. Моїй комбінованій, схильній до жирності шкірі підійшов ідеально, ніяких негативних реакцій на шкірі не викликав. Детальніше писала про нього тут:

https://club.makeup.com.ua/post/34461/

💧Скінорен (азелаїнова кислота 15%)

Аптечний засіб зі вмістом азелаїнової кислоти. Допоміг мені при боротьбі з висипами та постакне, також зменшив прояви розацеа на щічках. Дуже полюбилась моїй шкірі азелаїнова кислота, тому на заміну обрала інший засіб, але теж з вмістом даної кислоти у складі.

💧Засіб для інтимної гігієни Lactacyd

Хороший, базовий засіб, ніжно та делікатно справляється із своєю задачею. Ніяких побічних ефектів у вигляді подразнень, сухості тощо, не викликав. Останнім часом купувала засоби лише від Лактацид, захотілось спробувати щось інше, тому поки не повторюю.

💧Антиперспірант Rexona Maximum Protection Sensitive Dry

Чомусь на Мейкапі майже ніколи не спостерігала дані антиперспіранти від Рексона у наявності 🙁 До цього мала рожевий, ось закінчила фіолетовий, та почала жовтий. Всі вони +- схожі за дією. Справді гарно справляються із своєю задачею з блокуванням поту, але правда не на обіцяні 96 год як зазначено на упаковці, а на 24-год десь точно. Якщо ви страждаєте на сильне потовиділення, пригляніться до даної лінійки, адже, на жаль, маю теж таку проблему і знайти хороший засіб який справді допомагає дуже важко.

💧Скраб для тіла MAREVE "Gold Champ"

Ось цей продукт - справжнє розчарування. Запах сирої землі в перемішку з важкими нотками парфумів коли відкриваєш баночку - мій страшний кошмар. Рожева лінійка мені дуже сподобалась своїм ароматом, взяла усі позиції, а ось "Gold Champ" явно не для мене, рада, що придбала лише скраб. Але не один аромат лишив негативні враження. Консистенція у даного скрабу дуже суха, скрабуючі частинки великі, ними легко пошкодити шкіру. Також, якщо на вашому тілі є десь ранки, навіть маленькі - при попаданні скрабу на пошкоджену ділянку ви відчуєте жахливе печіння, тому довикористати даний скраб, схиляючись на дані фактори було ще тим квестом, адже рука до нього зовсім не тягнулась.

💧Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream

Після нанесення даного гелю-пінки хочеться себе з'їсти, чесне слово) Дуууже приємний аромат, який залишається на тілі, класна консистенція, стійка піна та ніяких подразнень після її використання - рекомендую 🤌 вже придбала собі точно таку ж баночку і впевнена, що вона не остання

💧Піна для гоління MAY body Airy Олія кокосу

А ось ця мені пінка мені не сподобалась. Аромат приємний, але консистеція не стійка, пінка після нанесення через хвилину починає розтікатись, взагалі використання не дуже економне, більше не придбаю.

Чим ви користувались з даних засобів та які були враження? Діліться в коментарях 🥰