Фісташка

Приєднуюсь до #mostexpensiveproductsmakeupclub

Приєднуюсь до #mostexpensiveproductsmakeupclub

Ну що ж,поїхали!

Почну, мабуть, з палеток. Я дуже люблю тіні від Natasha Denona. Маю цих палеток дві, і ще одну подружка дала на покористуватись. Люблю ніжною любов'ю ці палетки. На одну з них маю відгук на сторінці, тому запрошую почитати його.

https://club.makeup.com.ua/post/36243/

На дві інші напишу, як буде більше часу. Все ж таки це досить об'ємна робота.

Нюдова палетка Glam у мене постійно в ходу. В ній купа базових відтінків, які я використовую в макіяжах з іншими палетками. Також в кожну поїздку (будь то відрядження чи відпустка) я беру саме її. З її допомогою я можу зробити як щось нюдове на роботу, так і більш яскраве для вечірніх прогулянок.

Палетка з пастельними відтінками трішки інша по якості, але все одно у мене в ходу. Влітку просто на розхват, бо з нею я можу просто ляпнути якийсь ніжний кольоровий матовий на повіку, мазнути пальцем з блискітками і все.

Знайти його важко в продажу, особливо десь, щоб потрогати тестер. Але він того вартий. ББ-крем з хорошим складом, який досить легкий у використанні, має зручну упаковку. Можна легко нашаровувати і контролювати товщину покриття. Дуже гарно перекриває почервоніння і недоліки на шкірі. Більш детально можете почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/31123/

Ці парфуми найдорожчі в моїй колекції. Дуже давно я їх хотіла, і чоловік подарував мені їх на день народження. Аромат неймовірний, стійкість супер, оформлення — краса. Хочете дізнатись про них детальніше? Ось маю повний відгук.

https://club.makeup.com.ua/post/24795/

Цей продукт поза конкуренцією, бо він вже майже використаний. Це моя палетка Hourglass. Як бачите, світлу та темну я використала просто до дна, бо це шикарні хайлайтери. Саму пудру користувала рідше, бо колір мені занадто темний, але вона дуже добре матує Т-зону. Був би мій колір, там було б три пусті рефіли.

Хайлайтер ніжний, але переливається круто. Я його прям до дірок, як бачите. І на день народження додала окремий рефіл його в вішліст. Тому маю ще цілу банку.

Ця палетка мені теж дісталася у подарунок від подруги, і я безмежно вдячна за неї.