Приєднуюсь до #mostexpensiveproductsmakeupclub
Я маю в косметичці як бюджетні продукти, так і досить дорогі. І це не тільки парфуми. Тому хочу також прийняти участь у цьому челенджі і показати мої три скарби.
Ну що ж,поїхали!
Палетки Natasha Denona
Почну, мабуть, з палеток. Я дуже люблю тіні від Natasha Denona. Маю цих палеток дві, і ще одну подружка дала на покористуватись. Люблю ніжною любов'ю ці палетки. На одну з них маю відгук на сторінці, тому запрошую почитати його.
https://club.makeup.com.ua/post/36243/
На дві інші напишу, як буде більше часу. Все ж таки це досить об'ємна робота.
Нюдова палетка Glam у мене постійно в ходу. В ній купа базових відтінків, які я використовую в макіяжах з іншими палетками. Також в кожну поїздку (будь то відрядження чи відпустка) я беру саме її. З її допомогою я можу зробити як щось нюдове на роботу, так і більш яскраве для вечірніх прогулянок.
Палетка з пастельними відтінками трішки інша по якості, але все одно у мене в ходу. Влітку просто на розхват, бо з нею я можу просто ляпнути якийсь ніжний кольоровий матовий на повіку, мазнути пальцем з блискітками і все.
Улюблений ББ крем Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula
Знайти його важко в продажу, особливо десь, щоб потрогати тестер. Але він того вартий. ББ-крем з хорошим складом, який досить легкий у використанні, має зручну упаковку. Можна легко нашаровувати і контролювати товщину покриття. Дуже гарно перекриває почервоніння і недоліки на шкірі. Більш детально можете почитати тут:
Парфуми Tom Ford Mandarino di Amalfi
Ці парфуми найдорожчі в моїй колекції. Дуже давно я їх хотіла, і чоловік подарував мені їх на день народження. Аромат неймовірний, стійкість супер, оформлення — краса. Хочете дізнатись про них детальніше? Ось маю повний відгук.
Поза конкуренцією Hourglass Ambient Lightning Palette
Цей продукт поза конкуренцією, бо він вже майже використаний. Це моя палетка Hourglass. Як бачите, світлу та темну я використала просто до дна, бо це шикарні хайлайтери. Саму пудру користувала рідше, бо колір мені занадто темний, але вона дуже добре матує Т-зону. Був би мій колір, там було б три пусті рефіли.
Хайлайтер ніжний, але переливається круто. Я його прям до дірок, як бачите. І на день народження додала окремий рефіл його в вішліст. Тому маю ще цілу банку.
Ця палетка мені теж дісталася у подарунок від подруги, і я безмежно вдячна за неї.
Коментарі (0)