Nata_Po

Сироватка від Purito з центеллою

Сироватка від Purito з центеллою

Після того, як я познайомилась з сироватками, то вже не могла без них обійтись і вони стали абсолютно невід'ємною частиною моєї доглядової рутини.

Звісно є сироватки з активами та доволі агресивними, а є доволі універсальні. Саме ця від Purito відноситься до 2-ї категорії і цим вона і прекрасна)

Пішли детальніше все роздивлятись)

Сироватка приходить у картонній коробочці (як звично), має трошки каламутно-безколірну текстуру. Тут аж 60мл, і це не може не тішити, бо вистачить на довше)

В упаковці тут дещо нетипова історія, бо ми маємо помпу з дозатором, а не типову піпетку. І чисто на мій погляд це в рази краще, бо з сироваткою не контактує повітря, ми випадково не доторкнемось піпеткоб до шкіри чи інших поверхонь, а потім назад в баночку. Тут все більш чистенько, та і помпа зручна, тому жодних проблем з дозуванням сироватки я не відмітила. Тим більше вона має таку трошки гелеву текстуру, тому не буде стікати по пальцям))

По складу тут також все класно і безпечно. Майже 50% тут становить центелла азіатська, а також є в складі пантелон, пептиди, ніацинамід, ферментуючі екстракти, жожоба, кераміди, тому тут все класно та безпечно.

Пам'ятаю, як купувала, то вагалась між цією версією, та іншою, що без запаху, але на неї були гірші відгуки, відмічали виражену липкість, тому я вирішила все ж придбати цю і не пошкодувала.

Виробник нам обіцяє, що ця сироватка допоможе боротись з почервоніннями, куперозом, допоможе заспокоїти, наводнити шкіру, навіть стане в нагоді з судинною сіточкою.

Натомість моєю вимогою було, щоб сироватка була адекватною для використання зранку, не переобтяжувала обличчя, та не завжала декоративній косметиці. Бо я розповідала раніше, що пробувала використовувати пептидну сироватку від Cos de Baha (https://club.makeup.com.ua/post/34216/) зранку і стикнулась з проблемою скатування косметики чи навіть крему. Але оскільки часу на танці з бубнами, очікування 20хв, поки сироватка повністю вбереться і тд немає, тому для мене критично, щоб це було щось легке, зволожуюче, яке буде класно міксуватись і з доглядом, спф та декоративкою

  • Сироватка має водянисто-гелеву текстуру, що мені дуже подобаться, бо я маю час, щоб спокійно її розмазати по обличчю, а не ловити крапельки вже десь в зоні декольте)
  • тут присутній аромат, який мені нагадує...хм....контрацепцію 😂, наче я якийсь латекс наношу на обличчя)) Це кумедно, і мене це смішило на початку використання, але згодом я принюхалась і перестала звертати увагу на це, тим більше аромат тримається в момент поки ви наносите сироватку і швидко зникає, тож тут жодних проблем)
  • мені дуже подобається, що ця сироватка вбирається швидко в шкіру і практично в нуль. Залишається якась нанолипкість, яка абсолютно не бентежить і не заважає. Та і я всі сироватки завжди закриваю кремом, тому не бачу жодних проблем
  • і вона таки класно зволожує, розгладжує, та створює хорошу базу під мейк. Я її наношу просто на все обличчя і навіть на повіки і тут також все окей. Крем все ж доволі жирний, тому я його наношу лише на нижню повіку, а цю сироватку просто всюди і все супер
  • Вона створює незначний блиск на обличчі. Немає відчуття, наче ви якимось слимаком обмастились, є ледь помітний блиск. Бо я також не фанатка глянцевого обличчя
  • І мені здається, що в мене по перше-зменшилась кількість судинок на носі, а по друге вони стали менш помітними. Бо після курсу ретинолу з бакучіолом від Cos de Baha в мене ця проблема буквально загострилась, а тут, навіть не зважаючи на літо, яскраве сонце, все окей, хоча я використовувала завжди СПФ. Тому тішусь
  • Ця сироватка звісно не супербюджетна, особливо мінус, що її не можна купити в 30мл, щоб зрозуміти чи підходить, треба одразу 60мл, що б'є по кишені і ставить сумнів, чи підійде. Але якщо вам подобаються різні гіалуронові сироватка, зволожуючі, то ця також зайде

Тут якраз видно, що шкіра не має цього вираженого блиску

Мені потрібно десь на самому флакончику відмічати дату, коли я починаю користуватись продуктом, щоб можна було зорієнтуватись в розході, але я цього не зробила. Пам'ятаю, що спочатку нею користувалась на вечір, потім і зранку і ввечері, а потім перейшла лише на денне використання.

Але з травня я точно нею користувалась на постійній основі зранку. А придбала в кінці березня. Тобто десь орієнтовно з квітня вона в мене у використанні, це вже 6й місяць, і у мене залишилась десь третина флакону, що вважаю дуже навіть непоганим розходом, хоч я її не економлю і наношу мінімум три великі краплі і ще встигаю помасажувати обличчя та шию, до повного вбирання.

Тому, я насправді дуже задоволена. Але знову це та сироватка, яка дає ефект не тут і зараз, а при тривалому користуванні. Думаю, що цілком ймовірно, що в мабутньому її повторю, бо це мій ідеальний варінат для ранкового догляду)