Ідеальний шампунь для жирного волосся, який так люблять трихологи. Чи вартий він того?
Чи вартий своїх грошей та чи справляється шампунь із жирністю волосся.
Вітаю! Маю жирний тип шкіри голову і мию голову щодня зранку. Надивишись блогерів та прочитавши, що цей шампунь рекомендують трихологи я також вирішила його спробувати, бо сподівалась, що він продовжить свіжість волосся. Далі розкажу що з цього вийшло.
Цей мій експеримент я проводила пару років тому. Я підписалась на трихолога, якій рік розписував мені догляд за волоссям. В той період я протестувала багато засобів щодо випадіння волосся, свій топ я постила в цьому відгуці: https://club.makeup.com.ua/post/21239/
Вирішила не шкодувати грошей і замовити шампунь Orising, який трихолог регулярно рекомендує своїм клієнтам із жирним типом шкіри голови. Купила малий тестовий об’єм у 100 мл. Кришечка відкривається легко одним рухом, закривається надійно.
Обіцянки виробника і мої результати від використання Orising Grassa Shampoo - Фітоесенціальний шампунь для жирного волосся
Окрім цього, мій трихолог казала, що саме цей шампунь може надати необхідний природний об’єм, побачити ви його можете на фото. Як видно на фото, проявився "об’єм" у вигляді нереального стирчання антенок, які з’явилися через стимулювання росту волосся, але загалом волосся явно не свіже ( і це влітку, коли нема головних уборів).
Фото 2 - довжина волосся в кінці дня. Волосся також не "живе".
Шампунь потрібно наносити двічі невеликими дозами (приблизно по чайній ложці кожного разу). Спочатку здається, що такої кількості недостатньо для миття голови, але вже на другий раз відчувається, що голова повністю вкрита піною.
Розглянемо результати у відповідності до обіцянок виробника:
- Він відновлює гідроліпідний баланс шкіри голови та регулює роботу сальних залоз.
Одразу мінус – з цим шампунь не впорався. Ніякого накопичувального ефекту не помітила, і, на жаль, мити голову рідше не вдалося! Навіть того ж дня, якщо регулярно не розчісувати волосся, виглядає воно, м’яко кажучи, не дуже свіжим.
- Ретельно очищає волосся і шкіру від забруднень.
З цим шампунь справляється – так, він добре очищує голову, але сказати, що ідеально, не можу. За такі гроші результат – просто добре, не краще за інші більш бюджетні варіанти. Наприклад зараз я використовую і регулярно купую собі цей більш бюджетний шампунь для жирного волосся: https://club.makeup.com.ua/post/37717/
Плюси шампуню:
✅ добре очищає
✅ підходить для жирної шкіри голови
✅ не викликає свербіж
Мінуси шампуню:
❌ рідше мити голову не вийде
❌ не надає супероб’єму
❌ доволі висока ціна
❌ специфічний запах трав
Таким чином, для мене шампунь став скоріше розчаруванням, тому рекомендувати його не можу. Є шампуні з аналогічним ефектом, але за значно приємнішою ціною.
Коментарі (0)