Mandarinka

Ефективний безсульфатний шампунь для жирного волосся від Joko Blend

Ефективний безсульфатний шампунь для жирного волосся від Joko Blend

Всім привіт! У мене насправжнісіньке жирне волосся - доводиться мити голову щодня вранці, або ходити з сальним хвостом цілий день. Я пробувала дуже багато шампунів як дорогих професійних, так і супер бюджетних - є з чим порівнювати. Цей шампунь вважаю знахідкою - і в цьому відгуці розказую чому.

Мені подобається лаконічна простота дизайнів Joko Blend - з одного боку вони завжди на пакуванні дають всю можливу інформацію, з іншого боку не перенавантажують етикетку.

Було захисне пакування, тому шампунь не витік при транспортуванні. Дозатора немає, просто сам регулюєш кількість шампуню.

  • Шампунь має доволі густу консистенцію, але його потрібно зовсім небагато. На відміну від більшості безсульфатних шампунів він чудово піниться. Я набираю засобу розміром з 5 копійок, розтираю в руках і вуаля - густа піна, яку вже потім наношу на волосся.
  • Має крутецький аромат свіжості + мені чомусь асоціюється з чоловічим парфумом.

Користуюсь вже більше місяця на щоденній основі, тому можу зробити висновки:

✔️ Шампунь дуже гарно промиває волосся до скрипу. З перших разів мені чомусь шампунь не зайшов, а потім все стало ідеально, хоча робила все як завжди (не можу собі цього пояснити, але факт залишається фактом).

✔️ Волосся має свіжий вигляд протягом всього дня, що важливо саме для жирного типу.

✔️ Ним легко користуватись - він чудово піниться. Але я завжди будь-який шампунь наношу 2 рази, тоді я дійсно якісно промиваю волоссяі головне шкіру голови.

✔️ Не викликав зуду, лупи чи інших негативних наслідків. Це важливо, оскільки що у мене, що у чоловіка є до цього схильність. Як тільки засіб не підходить - це можна помітити протягом тижня використання.

Я вже користувалась шампунем Joko Blend для нормального волосся - https://club.makeup.com.ua/post/37717/ і чесно кажучи вони для мене рівносильно гарні, я помітила різницю тільки в запахах.

Результат на волоссі помітно - воно блискуче, доглянуте. Прикріпляю засоби, якими користувалась паралельно - оскільки це не заслуга одного шампуня соло.

  • Шампунь для жирного волосся Joko Blend
  • Бальзам для ламкого волосся Грейпфрут-Кераміди Tink
  • Розгладжуюча маска для волосся Манго-Рідкий шовк Tink
  • Крем-спрей для волосся Tink - https://club.makeup.com.ua/post/33314/

Від мене тотальна рекомендація цього шампуню і 10/10 - буду замовляти його на постійній основі, так само як і інші шампуні з лінійки бренду.