Крем Rilastil Acnestil Attiva: очікування / реальність
Сьогодні я хочу розповісти про свій досвід використання Rilastil. Чула про нього багато, а от чи виправдав він мої очікування – читайте нижче.
Не знаю, чи побачите ви від мене дописи про ароматні креми для обличчя Діор, Ланком або Герлен… Поки що я можу бути корисною лише тим, хто, як і я, має проблемну шкіру. З Rilastil Acnestil довелось познайомитись, коли доступу до косметики, яка мені підходить, в мене не було. Дещо зі звичного догляду лишилось, закінчувався лише денний крем для обличчя. Rilastil в мене викликав довіру, та мої надії були марними...
Для чого призначений?
Крем, як і вся серія Acnestil, розроблений спеціально для комбінованої, жирної, проблемної та шкіри, схильної до акне. Його особливість у багатофункціональності: він має заспокійливу, антимікробну, кератолітичну та зволожувальну дії. Це те, що стверджує виробник.
Що у складі?
Aqua (Water) • Dibutyl Adipate • Dimethicone • Niacinamide • Glycerin • Arachidyl Alcohol • Behenyl Alcohol • Polymethyl Methacrylate • Panthenol • Polyacrylate Crosspolymer-6 • Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil • Potassium Azeloyl Diglycinate •Arachidyl Glucoside • Propanediol • Sodium Salicylate • Tocopheryl Acetate • Dipotassium Glycyrrhizate • Xanthan Gum • Sodium Lauroyl Lactylate • Sodium Hyaluronate • Zinc PCA • Copper PCA • Citric Acid • Ceramide NP • Sodium DNA • Ceramide AP • Phytosphingosine • Cholesterol • Carbomer • Oligopeptide- 10 • Ceramide EOP • Tocopherol • Disodium EDTA • Phenoxyethanol • Ethylhexylglycerin • Chlorhexidine Digluconate • Sodium Benzoate
Активні компоненти:
- Азелогліцин – похідне від азелаїнової кислоти та гліцину, разом з ніацинамідом у складі слугує регулятором вироблення себуму та звужує пори.
- Олігопептид-10, у складі якого 15 амінокислот, має антибактеріальну дію.
- Хлоргексидин зменшує запалення та активно впливає на актинобактерії.
- Гіалуронат натрію, пантенол і вітамін Е заспокоюють та зволожують шкіру.
- Sodium DNA забезпечує відновлення клітин.
Інформація від бренду багатообіцяюча… Мій вердикт не такий позитивний.
Текстура крему густа, тому його використання доволі економне. Достатньо однієї горошинки засобу, аби покрити все обличчя. Чи є це плюсом? Не думаю, адже коли твоя шкіра і без того схильна до жирності, хочеться якоїсь легкої та охолоджувальної консистенції…
Одразу після нанесення я відчула дивний ефект, подібний до термомаски, але нічого подібного у жодному відгуку я не побачила. Шкіра практично не дихала й здавалось, що я заліпила своє обличчя харчовою плівкою, але це відчуття минуло через хвилин 15-20. Далі – зволоження. Воно є, і як на мене його навіть забагато. Шкіра виглядала жирною, але, знову ж таки, з часом цей візуальний недолік нас покинув. Мою шкіру крем не заспокоїв, ба більше – викликав повторні запалення через декілька днів. Це були підшкірні прищі, яких практично не видно, але які дуже дратують через свою болючість. Зрештою, крем я залишила в спокої.
Ще декілька разів я давала шанс Rilastil’у, однак він вирішив його не використовувати:) Шкіра знову демонструвала своє невдоволення повторними запаленнями.
Звісно, я не садист, щоб так мучити своє обличчя, тому практично весь тюбик залишився лежати в косметичці.
Навіть після невдалого знайомства з Rilastil, я все ще зацікавлена в одному продукті з їхньох серії і дуже хочу почути думку тих, хто вже користувався цим засобом. Мова йде про концентрований мікропілінг для обличчя проти пігментації D-Clar. Розкажіть чи діє він і наскільки він активний. Наперед дякую за ваш фідбек:)
Коментарі (0)