Вересневі викидушки

Вересневі викидушки

За вересень назбиралось трохи пустих пляшечок, яким вже час на смітник, звісно, завжди сумно прощатися з улюбленими засобами, але ж не варто довго сумувати, бо на їх місце займуть нові 😉

1. Чергова баночка скрабу для шкіри голови з абрикосовими кісточками від українського бренду "Джерелія. https://club.makeup.com.ua/post/34236/

Цей скраб став одним із моїх улюблених, адже після нього волосся стає блискучим, м'яким, довше залишається чистим та отримує додатковий об'єм. Єдиний нюанс - важкувато вимити з волосся абрикосові кісточки, особливо якщо коси довгі.

2. Фарба для брів " Permanent colour"https://club.makeup.com.ua/post/45935/ - ця фарба теж мені полюбилася, в порівнянні з іншими досить довго тримається, якщо враховувати моє щоденне використання гідрофільної олії.

3. Маска проти випадіння волосся - це 4-й крок у комплексі проти випадіння волосся від ТМ "Джерелія".

Маска яку потрібно наносити на шкіру голови та по довжині волосся, живить та пом'якшує волосся, якщо використовувати повний комплекс можна отримати игарний результат.

4. Сонцезахисний крем Medi peel https://club.makeup.com.ua/post/19079/ від корейського виробника на змішаних фільтрах.

Зазвичай, я віддаю перевагу кремам на хімічних фільтрах, але при вагітності та лактації краще використовувати крем на фізичних або змішаних фільтрах.

Чесно кажучи, засіб мені сподобався, він досить жирний,в своєму складі має цинк завдяки якому трохи відбілює, тому тут краще непереборщити. Єдиний мінус такого сонцезахисту для мене це те, що його потрібно постійно поновлювати на протязі дня.

5. Шампунь для волосся Elseve 3 глини https://club.makeup.com.ua/post/34021/ , який став моїм кошмаром, завдяки йому отримала лупу, страшенний свербіж та бридке, масне волосся вже наступного дня.

Викидати було шкода, тому використовували замість гелю для душу та прання пледів, доречі вони після нього стали м'які та пухнасті 😉

6.Гель для душу з сапропелем від ТМ "Джерелія "

Гель з озерною грязью сапропелем та екстрактами апельсина, шавлії та меду.

Непоганий варіант, гель має приємний апельсиновий аромат, добре піниться,гарно очищує та не сушить шкіру.

7.Засіб для купання немовлят Bubchen у міні форматі об'ємом в 50 мл.https://club.makeup.com.ua/post/50772/
Цей засіб нам дістався у подарунок, але так сподобався що вирішили купити повномірну версію.

8. Парфумована вода "Cherish" by Avon. Ця водичка була у мене досить довго, зазвичай користувалася нею влітку, подобались її вишневі та півонієві нотки.
Та з часом трохи "приїлось", тому я навіть рада що звільнилось місце для нового аромату.

9. Саше з під шампуню" Дермазол" https://club.makeup.com.ua/post/51186/ - лікувальний шампунь проти лупи та себорейного дерматиту який ніколи мене ще не підводив.

Ось такі в мене вийшли вересневі викидушки)