Фісташка

Аромат що точно поселитися в мене на полиці. Він попав на 100 відсотків мої вподобання.

Аромат що точно поселитися в мене на полиці. Він попав на 100 відсотків мої вподобання.

Ось тут ви можете почитати про два інші аромати від цього ж бренду.

https://club.makeup.com.ua/post/28026/

https://club.makeup.com.ua/post/27793/

Взагалі парфуми — це дуже суб’єктивна річ, і писати відгуки на них найважче. Тому для кращої орієнтації в моїх смаках я створила пост, де розказую, що саме мені подобається, а що ні. Прочитавши його, ви зможете зрозуміти, наскільки наші смаки співпадають. Welcome до перегляду.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Аромат що точно поселитися в мене на полиці. Він попав на 100 відсотків мої вподобання.

Сьогодні розкажу про парфуми Diptyque Ilio. У мене є відливант цих парфумів. Останнім часом я беру саме мініатюрки, бо дуже важко в магазині зрозуміти, чи подобаються тобі парфуми на 100%. Мені треба походити з ними хоча б тиждень, щоб скласти своє враження. Враховуючи, що парфуми від цього бренду коштують досить дорого, я не ризикую брати одразу флакон після першого використання. Саме тому такі мініатюрки — це дуже гарне рішення, щоб зрозуміти, чи це ваш аромат.

Цей аромат я дуже хочу собі в повному розмірі. Він виявився на 100% моїм. Дуже легкий, приємний, не дуже шлейфовий, він однозначно підходить під мої смаки.

Дуже квітковий. На початку завжди чую легку ноту ірису і щось таке легко фруктове, але не солодке (можливо, це і є нота кактуса). З кілька годин розкривається трошки цитрусовості. Дуже легкі, приємні. Супер літні парфуми. Вони стійкі, але не шлейфові. Я б сказала, що це аромат для себе і обіймів. Але на мені він середній по стійкості: десь години 4-5 я добре його відчуваю, далі починає вивітрюватись.

Він свіжий, трохи водянистий, дуже легкий і ненав’язливий. Саме те, чого хочеться в плюс 30 градусів. Бо коли на вулиці дуже жарко, я просто не можу користуватися важкими задушливими парфумами. Хочеться легкості, хочеться свіжості, чогось, що буде навпаки розбавляти цю важку жару та важке повітря.

До речі, саме цей аромат я спробувала вперше 2 роки тому, коли була у відпустці. Там був стенд з великою кількістю парфумів цього бренду, і саме цей флакончик з купи інших мене зачепив. Але тоді в мене не було можливості взяти відливант, бо на тому стелажі їх не давали. Тобто все, що я могла зробити — це пшикнути на блоттер і походити з ним або пшикнути собі на ручку один раз і походити з ним. Як я вже казала, парфуми досить дорогі, тому я не ризикнула їх купити. Зараз ці парфуми однозначно полетять у мій вішліст, бо я від них просто в захваті.

Дякую подружці за те, що дала мені цю мініатюрку, щоб я змогла протестувати їх на собі.