#mymorningroutine
Привіт усім членам нашого елітного мейкап-клубу! Нарешті і я наважилася взяти участь у челенджі, тож хочу з вами поділитися секретами моєї ранкової б'юті-рутини. Ну, як секретами. Ніяких ексклюзивних екстрактів сльози єдинорога-альбіноса чи крему La Prairie з колоїдною платиною за 42 000 гривень. Із не зовсім стандартного в мене хіба мікрострумовий масажер Foreo bear mini. Отже, запрошую вас у мій ідеальний ранок 🌞
Очищення
Щодо необхідності двоетапного очищення на сьогодні не існує єдиної думки. Наприклад, Caroline Hirons пише, що воно потрібне тільки ввечері, коли є необхідність змити мейкап і санскрін. У Beauty Advisor узагалі пишуть, що хороша вмивка має все змивати й очищати за раз. Але я все-таки звикла до подвійного вмивання і ввечері, і зранку, оскільки мої широкі пори мають яскраво виражені сальні нитки, схильні до окислення. Отже, зранку я теж умиваюся спершу гідрофільною олією, а відтак - гелем. Олійка Purito - просто мій ідеал. Пробувала дорожчі олії й бальзами, і вона абсолютно нічим їм не поступається. Окрім цього, Purito прекрасно підійде чутливій шкірі й очам, бо не містить ефірних олій та парфумерної композиції. Гель для вмивання Caudalie Vinopure містить м'які ПАР і не пересушує шкіру. Із мінусів - доволі сильна ароматична композиція. Як закінчу, хочу спробувати гель Q&A, про який дізналася завдяки Makeup Club.