M O N D ✨️

Фарбування без аміаку у колір 535 Brown Arabica

Чомусь, про фарбу для волосся Wella Soft Color мало розповідають, хоча у неї гарний потенціал (Дякую, Darina🦉 за рекомендацію).

Ділюся своєю думкою, кому підійде фарба та які переваги й недоліки мені вдалося знайти. Також, показую результат на темному волоссі та сивині ↓

Пакування класне; воно так і каже: "купи мене". На коробці бачимо багато корисної інформації, що немає необхідності додатково дивитися інструкцію.

У комплекті:

• деміперманентний бальзам для фарбування 35г.,
  • молочко-проявник 70 г.,
  • кондиціонуючі сироватки 2 пакетика по 10мл,
  • інструкція,
  • рукавички.

Виробник зазначає, що після Wella Soft Color волосся залишається блискучим до 4х тижнім, а ламкість волосся зменшується на 92%. Власне, деміперманентні фарби містять менше агресивних компонентів, ніж стійкі фарби, це й дозволяє забарвити волосся без пошкодження його структури.

✓Веган-формула

✓Пакування піддається переробці

На сайті зазначено не повний склад. Додала фото коробки, де можна побачити склад кожного засобу з набору. Серед компонентів є корисні олії: масло ши, кокосова олія, олія сафлора та екстракт алое. Кислоти: лимонна кислота, аскорбінова кислота

Хоч зображення на коробці натякає на натуральний склад, це не говорить про суто природний засіб. Найприємніший склад у кондиціонуючої сироватки, тож не варто нею нехтувати.

❗ Обов'язково перед використанням слід провести тест на алергію.

Фарбу можна використовувати у двома способами, залежно від вашої бази та потреби (або усю довжину, або тільки коріння). Це окремо зазначено на упаковці.

За текстурою окисник та бальзам-фарба середньої густини. Вони легко змішуються у флаконі з аплікатором. Після змішування потрібно відразу зняти ковпачок флакона ножицями. І швидко переходити до фарбування, адже суміш буде активна обмежений час.

Головний мінус таких наборів: не передбачено регулювати об'єм суміші під себе. У будь-якому випадку доведеться купувати одну або дві упаковки, а залишки після змішування - у смітник. При сильному бажанні можна, звісно, взяти ваги та окрему тару, включити логічні й математичні навички та зробити рівно необхідну кількість. Та наскільки простіше було б, якщо в комплект поклали мірну чашу з позначками: скільки фарби та проявника потрібно для кожної довжини.

У мене довжина волосся трішки нижча лопаток і скажу, що суміші ледь вистачило, а дві упаковки було б забагато.

Аромат у фарби з окисником присутній, загалом нормальний. Для мене величезний плюс - відсутність аміаку, бо погано реагую на різкий запах.

Фарба легко розподіляється. Тримала на волоссі 20 хв. Фарбувальна суміш змивалася довго, але після цього не фарбувала речі. Нанесла кондиціонер. І знаєте, він мені сподобався не менше, ніж з фарб L'Oreal. Волосся стало гладеньке вже на момент змивання кондиціонера. Через 2 тижня потрібно повторити кондиціонер.

Мета фарбування: зафарбувати сивину , вирівняти тон, зробити темніший фон.

Волосся До: відросше натуральне коріння та косметична база (фарбувалася більше 3х місяців тому відтінком 623 ; на волоссі залишився освітленний фон і не гарний перехід).

Колір 535 Brown Arabica

У виробника - це світло-коричневий з теплим підтоном. Обрала цей відтінок, щоб не був зовсім темним. Колір саме такий, яким я його уявляла: насичений, з помірною теплотою; темний, але не чорний. Якщо порівнювати з зображенням на коробці, то у мене вийшов темніший відтінок (тут все залежить від бази).

Виглядає природно, колір волосся вирівнявся. А ось з маскуванням сивини не все гладко. Частково сивину зафарбувати вдалося. Та все одно видно поодинокі волоски, на які фарба не взялася або взялася слабим відтінком. На сивину наносила фарбу в першу чергу і дуже ретельно приділяла цьому увагу. Через це навряд чи буду повторювати Wella Soft Color. В усіх інших аспектах фарба сподобалася. На стан волосся негативно не вплинула.

Якщо шукаєте лагідну фарбу - спробувати варто. Це гідний варіант, особливо для тонування. Для сивини можливо підійдуть більш темні відтінки.

Тож, Переваги:

✅ Зручний формат

✅Натуральний ряд відтінків

✅Без аміаку

✅ У складі є природні компоненти

✅Не псує волосся

Недоліки:

❌повністю не зафарбувала сивину

❌не передбачено регулювати обсяг суміші під певну довжину

Фарба для волосся без аміаку Wella Soft Color

Можливо, корисними будуть й інші дописи про фарбування: