Фарбування без аміак у у колір 535 Brown Arabica
Обираючи фарбу, за форматом шукала щось схоже на L'Oreal Paris Casting Creme Gloss. Ця фарба мені подобається, але деякі відтінки виглядають штучно. Wella Soft Color як раз балансує у цьому аспекті. Та вона має свої нюанси.
Чомусь, про фарбу для волосся Wella Soft Color мало розповідають, хоча у неї гарний потенціал (Дякую, Darina🦉 за рекомендацію).
Ділюся своєю думкою, кому підійде фарба та які переваги й недоліки мені вдалося знайти. Також, показую результат на темному волоссі та сивині ↓
Пакування класне; воно так і каже: "купи мене". На коробці бачимо багато корисної інформації, що немає необхідності додатково дивитися інструкцію.
У комплекті:
- деміперманентний бальзам для фарбування 35г.,
- молочко-проявник 70 г.,
- кондиціонуючі сироватки 2 пакетика по 10мл,
- інструкція,
- рукавички.
Виробник зазначає, що після Wella Soft Color волосся залишається блискучим до 4х тижнім, а ламкість волосся зменшується на 92%. Власне, деміперманентні фарби містять менше агресивних компонентів, ніж стійкі фарби, це й дозволяє забарвити волосся без пошкодження його структури.
✓Веган-формула
✓Пакування піддається переробці
На сайті зазначено не повний склад. Додала фото коробки, де можна побачити склад кожного засобу з набору. Серед компонентів є корисні олії: масло ши, кокосова олія, олія сафлора та екстракт алое. Кислоти: лимонна кислота, аскорбінова кислота
Хоч зображення на коробці натякає на натуральний склад, це не говорить про суто природний засіб. Найприємніший склад у кондиціонуючої сироватки, тож не варто нею нехтувати.
❗ Обов'язково перед використанням слід провести тест на алергію.
Фарбу можна використовувати у двома способами, залежно від вашої бази та потреби (або усю довжину, або тільки коріння). Це окремо зазначено на упаковці.
За текстурою окисник та бальзам-фарба середньої густини. Вони легко змішуються у флаконі з аплікатором. Після змішування потрібно відразу зняти ковпачок флакона ножицями. І швидко переходити до фарбування, адже суміш буде активна обмежений час.
Головний мінус таких наборів: не передбачено регулювати об'єм суміші під себе. У будь-якому випадку доведеться купувати одну або дві упаковки, а залишки після змішування - у смітник. При сильному бажанні можна, звісно, взяти ваги та окрему тару, включити логічні й математичні навички та зробити рівно необхідну кількість. Та наскільки простіше було б, якщо в комплект поклали мірну чашу з позначками: скільки фарби та проявника потрібно для кожної довжини.
У мене довжина волосся трішки нижча лопаток і скажу, що суміші ледь вистачило, а дві упаковки було б забагато.
Аромат у фарби з окисником присутній, загалом нормальний. Для мене величезний плюс - відсутність аміаку, бо погано реагую на різкий запах.
Фарба легко розподіляється. Тримала на волоссі 20 хв. Фарбувальна суміш змивалася довго, але після цього не фарбувала речі. Нанесла кондиціонер. І знаєте, він мені сподобався не менше, ніж з фарб L'Oreal. Волосся стало гладеньке вже на момент змивання кондиціонера. Через 2 тижня потрібно повторити кондиціонер.
Мета фарбування: зафарбувати сивину , вирівняти тон, зробити темніший фон.
Волосся До: відросше натуральне коріння та косметична база (фарбувалася більше 3х місяців тому відтінком 623 ; на волоссі залишився освітленний фон і не гарний перехід).
Колір 535 Brown Arabica
У виробника - це світло-коричневий з теплим підтоном. Обрала цей відтінок, щоб не був зовсім темним. Колір саме такий, яким я його уявляла: насичений, з помірною теплотою; темний, але не чорний. Якщо порівнювати з зображенням на коробці, то у мене вийшов темніший відтінок (тут все залежить від бази).
Виглядає природно, колір волосся вирівнявся. А ось з маскуванням сивини не все гладко. Частково сивину зафарбувати вдалося. Та все одно видно поодинокі волоски, на які фарба не взялася або взялася слабим відтінком. На сивину наносила фарбу в першу чергу і дуже ретельно приділяла цьому увагу. Через це навряд чи буду повторювати Wella Soft Color. В усіх інших аспектах фарба сподобалася. На стан волосся негативно не вплинула.
Якщо шукаєте лагідну фарбу - спробувати варто. Це гідний варіант, особливо для тонування. Для сивини можливо підійдуть більш темні відтінки.
Тож, Переваги:
✅ Зручний формат
✅Натуральний ряд відтінків
✅Без аміаку
✅ У складі є природні компоненти
✅Не псує волосся
Недоліки:
❌повністю не зафарбувала сивину
❌не передбачено регулювати обсяг суміші під певну довжину
- L'Oreal Paris Casting Natural Gloss №623: https://club.makeup.com.ua/post/33143/
- LOreal Paris Recital Preference №6.35: https://club.makeup.com.ua/post/9095/
Коментарі (0)