Порожні пляшечки. Листо пад 2024
🍂
Листопад видався щедрим на пусті пляшечки. І це чудово, адже що може бути кращим, ніж закінчити один косметичний засіб і розпочати новий? Особисто я обожнюю цей момент)
Найбільше в мене закінчилось, як завжди, доглядових засобів, тож з них і почну)
Доглядова косметика для обличчя
1. Міцелярна пінка для очищення чутливої шкіри La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water – одна з моїх улюблених «вмивачок»! Користуюсь нею вже дуже давно. Дуже гарно, навіть глибоко очищує шкіру, але робить це досить делікатно – без зайвої сухості і подразнень. Довго на цьому засобі затримуватись не буду, адже на днях про пінку буде окремий пост.
2. Дерматологічна сироватка для чутливої шкіри La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – дуже гарно зволожує шкіру, однак залишає на ній відчуття плівки, маски, дуже дискомфортно відчувається на шкірі. Склад також неоднозначний. Вважаю, що своїх грошей вона не вартує.
Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/57190/
3. Зволожуючий крем для обличчя з ароматом пінаколади HiSkin Kids Light Face Cream. Брала цей крем для дитини – в нього чудовий, абсолютно безпечний склад, приємний солоденький аромат, надає шкірі легенького зволоження. Думаю, пробуватимемо й інші креми з цієї серії.
4. Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння - Garnier Vitamin C Eye Cream – виявився кращим, ніж я думала) Для літа мені було достатньо зволоження від нього, проте чергувала цей крем з іншим кремом для повік.
Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/38689/
5. Крем для шкіри навколо очей Biolaven Eye Cream – чудовий крем з ідеально-безпечним складом! А ще, в нього цікавий «побічний» ефект – цей крем гарно стимулює ріст війок.
Детально про крем у цьому відгуку: https://club.makeup.com.ua/post/29574/
6. Крем для чутливої шкіри обличчя, з гіалуроновою кислотою + вітамін С + ЕSane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream For Sensitive Skin (пробник) – поклали в подарунок до одного із замовлень. Мала колись цей крем у повнорозмірному варіанті, зараз, бачу, виробник вніс до формули багато змін – крем став парфумованішим і більш густим. Крем у попередньому варіанті мені подобався більше)
Доглядова косметика для тіла
1. Засіб для миття волосся, тіла й обличчя "Білий шоколад" On Line Le Petit White Chocolate 3 In 1 Hair Body Face Wash – гарно піниться, легко змивається; чудово очищує і шкіру, і волосся; не сушить та не викликає ніяких подразнень. Однак запах дуже солодкий, спочатку мені подобався, але потім був для мене ну надто нав'язливим і навіть дещо нудотним. Але запахи, то звичайно, дуже індивідуально. Головне, що по якості засіб гарний, тут абсолютно без претензій.
2. Моделювальний смарт баттер для тіла MyIDi SPA Intense Butter Smart – ну він чудовий! Ідеальний склад, приємний легенький аромат, досить швидко поглинається і гарно зволожує шкіру.
Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/27229/
3. Скраб для тіла "Фруктова веселка" Sovka Skincare Sorbet Scrub Fruit Rainbow. Візуально – це було щось неймовірне! Різнобарвний, яскравий, дуже «смачно» пахне – від цього скрабу я отримувала справжнє естетичне задоволення під час кожного використання. Але й функціонально він чудовий – після використання шкіра гладенька, зволожена, без подразнень. Середньої жорсткості, моїй чутливій шкірі підійшов чудово.
Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/32645/
4. Гель для душу "Гавайський ананас" Dermacol Aroma Ritual Hawaiian Pineapple Shower Gel. Ну гелі від Dermacol – то, як завжди, любов. На ньому також довго не затримуюсь, бо на днях буде окремий допис)
5. Парфумований крем для рук «Green Tea White Amber Bergamot» Oasis. Має дуже приємний аромат, швидко поглинається, не залишаючи на руках відчуття жирності чи липкості, тому ідеальний саме для денного використання. Дає легеньке зволоження і захист шкірі рук.
Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/55008/
6. Ліпідовідновлювальний бальзам для дуже сухої та схильної до атопії шкіри обличчя і тіла La Roche-Posay Baume AP+M (пробник). Це чудовий засіб для дуже сухої, чутливої шкіри, оскільки прекрасно заспокоює та не просто зволожує, а живить шкіру. Для мене це особливо актуально в опалювальний сезон. Маю такий бальзам в повнорозмірному варіанті (для зими це мій маст-хев), але назбиралося багато пробників, тож використовую їх, а то вже терміни придатності піджимають)
Декоративна косметика
Так як фарбуюся я зараз досить рідко, то й декоративна косметика у мене майже не розходиться. Наразі закінчилась тільки одна Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 20 «Coy». Вона, звичайно, чудова! І стійкість, і відтінок, і цей неймовірний блиск – в цій помаді все на висоті! От тільки липкість в ній специфічна, але при частому використанні цих помад дуже швидко до неї звикаєш і це вже не завдає суттєвого дискомфорту.
Парфуми
На разі закінчились тільки два пробники:
1. Montale Vanille Absolu – дуже люблю ці парфуми! Це однозначно найкрасивіша гурманська ваніль з усіх мені знайомих! Дуже теплий, затишний, обволікаючий аромат. Однак купляю я його виключно у пробниках в кількості 2х штук на рік))) «Ношу» ці парфуми восени, коли дощі і сірість – вони скрашують ці похмурі будні, створюють в душі затишок і дарують гарний настрій; також можу користуватись в період новорічних свят. Цього часу мені достатньо, щоб сповна насолодитися ароматом і він не встиг набриднути)
2. Burberry Body. Нещодавно робила порядок у своїх пробниках і знайшла серед них пробник даних парфумів. Я навіть точно не згадаю, скільки років він у мене пролежав без діла, пам’ятаю, що при затесті здався мені надто скучним і «дорослим», ну і я благополучно про нього забула. І тільки тепер я зрозуміла всю глибину цього парфуму… Видно, до таких ароматів дійсно треба дорости – фізично, психологічно і ментально… Який же він цікавий! Так, зрілий, але в ньому настільки глибоке, вишукане, благородне звучання, що я не могла ним надихатися! Я «випила» цей пробник за декілька днів і пішла в імаги замовляти повноцінний флакон))) Та не тут то було – виявилось – це тепер знятість(((
Розхідники
1. Матувальні серветки для обличчя Via Beauty. Непогані, але й неідеальні. Маленького розміру, люблять рватися, але матують гарно. Тому за свою ціну – непоганий варіант, беру їх доволі часто.
2. Зубна паста для дітей "Basic" Lacalut – часто беру дитині саме її. Гарно чистить зубки, не пече, має приємний м'ятний смак. Дитині подобається, а я задоволена результатом)
3. Зубна паста "Відбілювання" Coolbright Whitening. Вперше взяла таку пасту, але враження залишились неоднозначними. Доволі специфічний смак з нотками кокосу, піниться непогано. Не пече, слизові не подразнює. Плями від кави/чаю паста дійсно непогано розчиняє, але зуби при цьому не відчуваються ідеально гладкими, також мені не вистачало від неї свіжості. Повторно не куплю. Але зубні щітки від цього виробника дуже гарні – беру їх часто)
4. Відбілювальна зубна паста 2в1 White Glo 2 In 1 With Mouthwash – улюблена зубна паста для відбілювання зубів! Має приємний м’ятний смак, чудово освіжає подих, ідеально розчиняє наліт. І, що важливо, вона реально відбілює зуби! Після неї зубки, наче перлинки – блистять неймовірно! Чутливість не провокує. До речі, я, зазвичай, беру саме таку мініатюру і мені цього достатньо, щоб відбілити зуби до їх максимальної природньої білизни, а потім повертаюсь до звичайних паст. І так курсами. Мініатюри вистачає досить надовго, бо на одне використання потрібно пасти буквально з горошинку – вона дуже сильно піниться. От щиро рекомендую спробувати!
5. Зубні пасти Splash - зі смаком ванілі та лаванди; зі смаком ментолу та огірка – пробнички поставили мені в якості подарунка при замовленні – доволі цікаві, але специфічні. І точно на любителя) Хоча очищують зубки непогано)
На цьому все та до зустрічі в нових дописах!❤
Коментарі (0)