Пусті баночки за листопад 24
Прийшов час і мені нарешті викидати це сміття 🥳
Насправді я не очікувала, що збереться настільки багато всього лише за один місяць😳
Протягом листопада я просто кидала баночки в коробку, особливо не заглядаючи туди,я а сьогодні відкрила і була в шоці) тому поїхали, розкажу по порядку.
Для тіла
Тут в мене було декілька засобів:
🩷Улюблений гель для душу і лосьйон для тіла з серії Vanilla Blossom від Joko Blend
Аромат - це щось, я закохалась в нього з першого ж вдиху. Гель для душу дуже ніжний, залишає після себе аромат на тілі, а лосьйон легенький, не жирний і гарно зволожує.
Обовʼязково буду повторювати 💘
🩷Гель для душу Cherry Me від Lunnitsa.
З ароматом Lost Cherry, має мʼякий склад і класно, делікатно очищує 😍
🩷Дезодорант Rexona. Недавно розповідала про нього, тож не зупиняюсь, просто нормальний дезодорант.
🩷Бомбочка для ванни від Tink
Тільки вчора її спробувала і це фантастика 😍це була моя перша бомбочка для ванни, я в захваті) зроблю допис пізніше
Догляд за ротовою порожниною
На мій подив тут також виявилось немало продуктів, а саме:
🤍Ополіскувач і зубна паста від бренду Splash
Опрліскувач дуже сподобався, він такий приємний і не пече слизову, має хороший склад. Паста смачна (огіркова), але вона дуже мʼяка для мене на день, тому я її перекваліфікувала у нічну пасту - тут все було ок)
🤍Ополіскувач Dr. Morgen - моя вічна класика, не знаю який по рахунку це вже флакон. Замінила на такий самий. Для мене він ідеальний)
🤍Зубна паста Лакалут - обрали її для чутливих зубів, у мене з цим моментом все ок, а от чоловіка іноді турбує чутливість. І це був жах - вона добре вичищає та освіжає, але на смак ну дуже бридка і погано піниться. Не повторю і не рекомендую)
Догляд за обличчям/очищення
🩵Гідрофільний бальзам від Hillary
Спочатку дуже подобався, але на жаль швидко зіпсувався (за місяць), і можливо почав мені забивати пори. Шкода, адже продукт хороший, можливо виробнику варто доробити формулу, щоб вона довше зберігалась, адже навіть за 2 місяці (такий термін придатності після відкриття) нереально використати весь бальзам і половина піде у смітник як не крути🤷♀️
🩵Гель для вмивання MERMADE
Ну це моя любов, я з великим задоволенням його використала і буду повторювати) мʼякий, приємний аромат, делікатне очищення і зручна мініатюрна туба, але я хочу, щоб бренд випустив формат в обʼємі хоча б 100-150 мл🙈
🩵Маска-антистрес від Moday
Вона на основі азелаїнової, саліцилової кислоти, глини і камфори - шикарно заспокоює, знімає запалення, тонізує і освіжає шкіру. Моя улюблениця 🥰
Догляд за обличчям/зволоження
🖤Ягідна ензимна маска від EVO Derm
Вона мінімально масляниста і дуже добре живила шкіру, коли вона потребувала цього.
🖤Спрей для обличчя з трояндою - це колись був подарунок від клубу (а конкретно в тому році на річницю), але він з самого початку був неповнений наполовину і тому не було бажання користуватись, тому в нього так і сплив термін придатності
🖤Крем від Joko Blend із серії Skin Detox
Дуже приємна у нього була текстура - ніби баттер, та при цьому на обличчі відчувався легко. Гарний відновлюючий крем, хороший склад, він мені сподобався.
🖤SPF 50 від Joko Blend - ще одна моя любов, він такий комфортний😍в міру жирний, зволожує, дає глоу фініш і не забиває пори, гарно захищає від сонця. Сильно жирній шкірі з ним може бути не дуже комфортно, але особисто для мене - топ, з задоволенням повторю.
🖤Точковий засіб від recare - використала його дуже швидко, адже до цього сталось загострення і було багато запальних елементів. Він гарно підсушує і «тушить» запалення, дуже сподобався)
Декоративна косметика 💄
Тут всього два засоби:
💋Maybelline Lifter Gloss у відтінку 21 - Gummy Bear. Нереально гарний колір, хороше зволоження губам давав, герой мого ідеального ліп-комбо з улюбленим олівцем. Шкода, що витрата у нього велика і + на дні залишилось ще багатенько, але вже не дістати. В цілому класний, відтінок в саме сердечко, тож повторювати буду, але трохи пізніше, як закінчу хоча б декілька вже відкритих блисків.
💋Бальзам для губ від Myidi - красивий колір і комфортний на губах, але історія подібна до гідрофільного бальзаму - він дуже швидко зіпсувався, почав розшаровуватися і скочуватись на губах, тому довелось з ним попрощатися.
Семпли
💚Давно я хотіла спробувати цю серію від Mary&May з хаутюнією, і нарешті відкрила ці пробнички. Крем дуже легкий, на літо буде супер, в інші періоди - ні; сироватку не змогла зрозуміти за три рази, просто приємна) можливо візьму собі повнорозмір колись з цікавості, на бренд часто бувають знижки.
💚Ампула з прополісом від Dr.Ceuracle. Тут хотілося б залишити посилання на допис Ta_nyaaaaaaa 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/58167/
Повністю поділяю її думку, текстура неприємна і мені трохи пекло шкіру, тож точно ні 🙈
💚Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre - цей відливант пені підігнала влітку чарівна Оліч , і аромат насправді дуже крутий, мені пахне мікстурою від кашлю на основі меду, лимону та імбиру😍 робила про нього допис 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/37965/