Anna_feerie

Heimish All Clean Green Foam pH 5.5 - моє лагідне очищення шкіри

Heimish All Clean Green Foam pH 5.5 - моє лагідне очищення шкіри

Для мене хороший гель для вмивання - це запорука здоров'я, адже маю чутливу та проблемну шкіру. Епідермальний бар'єр через кислотні засоби та агресивне лікування дуже страждає, то ж моє головне завдання його укріпити та не пошкодити вмиванням "до скрипу".

Зазвичай маю декілька засобів з цієї категорії, ранковий та вечірній відрізняються не тільки за ступенем м'якості, а й за спецефектами))). Наразі ввечері користуюсь Cosrx Low Ph (він допомагає від висипань, якщо не знайомі з ним - обов'язково прочитайте: https://club.makeup.com.ua/post/5546/ ).

Heimish All Clean Green Foam pH 5.5 - моє лагідне очищення шкіри

Це такий напівпрозорий гель, який при контакті з водою та розтиранні перетворюється на піну (піниться не надто сильно, тож я беру трохи більше горошини).

Піна виходить така м'яка, немов кремова по відчуттям. Вираженого аромату немає, лише запах чистоти (мені нагадує озон, як від мого дарсонваля https://club.makeup.com.ua/post/2146/ ). Гарно очищує шкіру та не викликає подразнення/відчуття стягнутості або сухості.

Моя шкіра комбінована (раніше була жирною, але догляд трохи змінив її стан), але ця пінка підійде, на мою думку, і іншим типам. Тож, якщо ви шукаєте нейтральну пінку або ж не знаєте, з чого почати знайомство з корейською косметикою - дуже рекомендую.

Також, якщо вас цікавить делікатне та дієве вмивання, ої дослідження щодо підбору очищуючих засобів можна подивитись тут: https://club.makeup.com.ua/post/2585/.