Серія Phytorelax Laboratories Keratin Color
Про шампунь, маску та спрей-термозахист
Хочу поділитись з вами досвідом використання засобів для фарбованого волосся на нефарбованому:) Так, я давно звернула увагу, що сolor-формули (як, скажімо, у Brae) дуже класно пом’якшують і надають блиску. Можливо тому, що фарбоване волосся потребує більше живлення та відновлення. Я не фарбуюсь, але серію Keratin Color від Phytorelax Laboratories у тревел-форматі тестила давно. Зараз в мене повнорозмірні флакони, а отже можу зробити висновок після тривалого використання.
Формула всіх засобів поєднує гідролізований кератин, аміно кислоти та натрій PCA, які разом обіцяють захист кольору, зміцнення структури та надання блиску волосся. Серія не містить мінеральних олій, парабенів і синтетичних барвників.
Перший етап: Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Shampoo
Одне з найделікатніших очищень шкіри голови. Якщо вам потрібне глибоке, до скрипу, то це точно не той засіб, який вас задовільнить. Проте очищає він все-одно непогано. Подобається, що моє дуже сплутане волосся залишається гладеньким навіть після очищення. Проте зволоження все-одно дуже потрібне. Моє волосся потребує зараз максимального догляду, бо на якийсь період я відмовилась від звичних засобів і перейшла на щось простіше. Тому і делікатне очищення…:)
Шампунь без SLES. Оптимальна консистенція – не густа і не рідка, схожа на гель, гарно піниться. Має легкий аромат з солодкуватими нотами. Бренд “дозволяє” щоденне використання, якщо є потреба. Я зараз мию волосся рідше, бо почала частіше носити зачіски))) Економлю свій час. Тож, з інтервалом в 2-3 дні волосся зберігає непоганий вигляд після цього шампуню.
Другий етап: Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Hair Mask
Я надала перевагу маскам після нарощування. Ця мене приємно здивувала. Після Dr.Sorbie я не думала, що знайду щось якісне і не за всі гроші світу. Дівчата, беріть її навіть якщо не фарбуєте волосся. Вона дуже гарно розплутує, зволожує, живить і розгладжує. Текстура, правда, трішки дивна, наче неоднорідна (а може це лише мені така по палась))...
Бренд рекомендує витримувати маску 3-5 хв, а я – цілих 10. Наносьте щедро по довжині, відступаючи 6-10 см від коренів. Обов’язково після нанесення прочешіть пасма щіткою Tangle Teezer або Janeke. Повірте, так волосся стане ще більш блискучим і наповненим вологою. Та й після зняття рушника вам не доведеться розплутувати пасма пальцями. Після маски волосся ну дуууже доглянуте! До речі, маску можна використовувати і як кондиціонер, просто скоротити час витримки.
Третій етап: Phytorelax Laboratories Keratin Color Termoprotector Spray
Термозахист – це моя головна біль) Я часто залишаюсь без нього, часто просто нехтую ним, але розумію, що це базовий продукт в hair-догляді. Тому на цей раз придбала його “в комплекті”. Побачила, що в серії він є – чому б і ні?
В досягненнях я писала, що навчилась крутити волосся на прасочку, і в якийсь момент так захопилась, що й про термозахист забула) Різницю відчула одразу. Роблю висновок, що ця штука дійсно працює.
Засіб має дуже приємний аромат. Текстура водички, гарно розпиляється за допомогою якісного дозатора. Зручний фіксатор On/Off – такий, до речі, раніше і не бачила.
Подобається, що термозахист ніяк не впливає на об’єм, не обтяжує і не жирнить пасма. Я іноді навіть просто використовую його при вкладанні чубчика, коли потрібно локально намочити волосся:) Тепер я вже точно без термозахисту не буду сушитися, обіцяю:)
Висновок. Це дуже гідна доглядова серія для волосся.
В порівнянні з чорною – Keratina, – ця ні трохи не програє. До речі, тут писала колись про молочко – https://club.makeup.com.ua/post/2183/. Keratin Color надає більше блиску волоссю і менше обтяжує, ніж шампунь і кондиціонер Keratina. Але і та, і та серія для домашнього догляду дійсно хороші.
Коментарі (0)