saumary

Викидушки минулого року

Викидушки минулого року

Привітики! Хочу поділитись своїми викидушками за декілька місяців минулого року😍

Спойлер: майже усі продукти мені дуже сподобались➡️

💚 – подобається продукт

💔 – на жаль, розчарував засіб

⬇️

Викидушки минулого року

💚Антиперспірант-спрей Rexona "Sexy Bouquet"

Мій улюблений антиперспірант, вже протягом декількох років користуюсь тільки ним.

10/10

💔Sane Panthenol 3% Soft Micellar Water

Ця міцелярна вода мені не дуже сподобалась, по-перше вона має трохи дивний аромат, ніби старий. З задачею зняття макіяжу справляється, але треба докласти трохи зусиль.

5/10

💚SKINBAR Macadamia Oil & Lotus Extract Hydrophilic Oil

Гідрофільна олія мені дуже сподобалась, але пощипує очі якщо потрапляє. Про неї детальніше писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/37386/

9/10

💚Пробничок Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun Gel SPF 50+ PA++++

У цей сонцезахисний крем я закохалась з першого використання і одразу придбала собі повнорозмірний! У мене комбінована шкіра і багато кремів мені не підходило, але цей дійсно найкращий, взагалі не залишає жирності на обличчі і гарно захищає від ультрафіолету.

10/10

💚Eveline Cosmetics Big Volume Lash Mascara

Непогана туш для вій, але і не найкраща яка у мене була. Засохла не дуже швидко, колір насичений чорний і щіточка зручна.

8/10

💚LAMEL Make Up Cult Lift & Volume Mascara

Туш для вій яку я отримала на тестування, мені сподобалась. Детальніше про неї писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/42793/

9/10

💚Гель для душу Mermade What a melon

Дуже запашний та приємний гель для душу. Мені сподобався насичений аромат, який залишається на шкірі, яскравий колір, який підіймає настій, а також він гарно піниться та очищує шкіру.

10/10

💔Eveline Cosmetics Waterproof Variete Eyeliner

Підводка мені сподобалась, вона доволі стійка, але кінчик швидко втрачає свою форму і неможливо намалювати тоненьку лінію, на заміну цій я обрала у чорному упакуванні, у неї не фетровий кінчик, а як пензлик, він не втрачає форму з часом і малює дуже тоненько.

5/10

💚Mermade Hymagic-4D & Hygroplex HHG

Ультра зволожувальна сироватка від українського бренду Mermade мені дуже сподобалась, я впевнена, що повторю її ще не один раз, для моєї комбінованої шкіри вона ідеальна.

10/10

💚Pure Paw Paw Ointment Coconut

Бальзам для губ мені сподобався, але аромат кокосу в ньому досить дивний. На губах працює добре, детальніше можна прочитати розгорнутий допис за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/33811/

8/10

💚SKINBAR Hyaluronic Acid & Niacin Face Tonic

Тонік мені дуже сподобався, один з найкращих які у мене були, взагалі не липкий і не залишається плівкою на обличчі, після нього шкіра дуже приємна на дотик.

10/10

💚Tesori d`Oriente Vaniglia E Zenzero Del Madagascar

Гель для душу мені сподобався, в нього приємний дорогий аромат ванілі, але вона не солодко приторна, а ніби з ноткою чоловічого дуже смачного парфуму. Милиться гарно. Аромат після душа залишається на шкірі деякий час.

9/10

💚Зміцнювальний бальзам-ополіскувач для нормального волосся "Алое Аква Бомба" з рослинним гліцерином і алое Garnier Fructis

Мій улюблений бальзам для волосся, вже дуже довгий час я використовую його і повністю задоволена. Завдяки ньому волосся стає ідеально рівним, гарно розчісується та блистить.

10/10

💚NextBeau Moist Sun Cream 50+

Дуже крутий спф, мені було навіть сумно, що він закінчився. На обличчі взагалі не відчувається, не лягає плівкою та не залишає білих слідів. Від сонця захищає дуже добре, я його не поновлювала, а ходила увесь день.

10/10

03 січня, 2025
saumary
03 січня, 2025