Бюджетний тонік від Skinbar
Коли вийшло вдало зекономити!
Всім доброго вечора! В серпні в мене закінчився улюблений кислотний тонік, а разом з ним - базовий тонер для щоденного користування. І я розпочала свої пошуки. Мені потрібен був звичайний тонік, щоб протирати обличчя зранку та ввечері. До тонерів я якось не пристосувалась, тому хотіла саме водичкову текстуру, щоб наносити на ватний диск. Мій вибір зупинився на Skinbar, адже я вже була вражена їхньою гідрофілкою. Тут мою увагу привернув простий та зрозумілий склад, ну і звісно ж - ціна та лаконічний дизайн.
До речі, якщо ви раптом пропустили, додаю посилання на очищуючу олійку (не емульгуючу) - https://club.makeup.com.ua/post/26849/ та гідрофільну олію - https://club.makeup.com.ua/post/37030/ . Дивіться, не сплутайте, бо я спочатку теж думала що це одне й те ж 😁
Пакування | Склад | Загальні властивості
Тонік додатково запакований у білу коробочку аналогічного дизайну, що й сам продукт. На ній вказана вся необхідна інформація про застосування, склад, виробництво. Обʼєм баночки - 150 мл. Майже на весь корпус розміщена наліпка, дуже рівно, без видимих дефектів. Часом значно дорожчі продукти виглядають менш акуратно.
По складу тут максимально все зрозуміло та по-домашньому: бачимо ніацинамід (наш борець з акне, пігментацією; зволожувач), сечовину (urea, зволожувач), гіалуронат натрію (зволожувач), алантоїн (заспокоєння, регенерація, відновлення), пантенол (загоєння, зволоження) та молочну кислоту (зволоження, відновлення). Усі вони - як мій улюблений мікс серед дієвих компонентів для моєї шкіри. Справді, за таку ціну це просто знахідка. Крім очищення будем мати ще зволоження та відновлення.
Дозатор | Аромат та текстура | Висновок
Баночка має відкидну кришку, через яку зручно дозувати продукт. Тонік має водичкову текстуру та ніжну мильно-солодкувату віддушку, яка взагалі не привертає уваги, якщо не прислухатись.
І що ж - він мені сподобався, бо окрім очищення легко зволожує шкіру, помʼякшує її. Завжди протираю обличчя перед нанесенням сироватки з ніацинамідом. Деколи використовую і зранку замість вмивання, якщо шкіра не потребує додаткового очищення. Продукт не утворює неприємної плівки, як це бувало після значно дорожчого очищуючого тоніку Acwell Licorice. Його хотілось бодай міцеляркою ще дотерти, або ж взагалі ще раз піти вмитись. Тут такого негативу зовсім нема - все просто і легко. Ставлю йому великий лайк за базовість, хороший склад та ціну.
Коментарі (0)