Anna_feerie

Ягідний тінт від корейського бренду

В мене це другий корейський тінт (перший від бренду Etude, також глянцевий: https://club.makeup.com.ua/post/32937/ ) і він знову здивув)). Тут настільки зволожуюча текстура, наносиш на губи і відчувається, як така живильна водичка, ні краплі сухості чи дискомфорту. Amuse Jel-Fit Tint це справді крутий продукт, вартий кожної копійочки🤩. Окрім неймовірної текстури, тут ще цікава палітра відтінків і хороша пігментація: тобто це не напівпрозорі продукти, які треба нашаровувати для досягнення щільного пігменту - навіть один шар дає яскравий відтінок.

В мене колір 06 Seoul Girl і це ягідний холодний, який трохи по різному виглядає в залежності від освітлення (інколи на сонці йде в червонинку). Але найбільше подобається саме як на фото)). Мені такі відтінки пасують, адже мої губи самі по собі трохи з фіолетовим підтоном.

Пахне тінт дуже приємно, мені нагадує зелене яблучко з ягідками. Стійкість феноменальна - тримається дуже довго, причому блиск нікуди не дівається, якщо його не зтерти (ну, зіба що після обіду зійде)).

Тоді залишається стейн - і це тааак гарно! 🥰. Максимально натурально виглядає, ніби свої губи, тільки більш яскраві (такий ефект часто буває в акторів, мені завжди було цікаво, чим їх там гримери фарбують, щоб було ніби без помади)).

Це точно мій фаворит, адже такої зволожуючої текстури я не зустрічала ніде, а як блищить, ну це ж вау! 😍

Цікаво ще спробувати тінти від Peripera, але я тепер вагаюсь, адже хочу ще відтіночки від Amuse... Важке життя б'ютіголіка😆.

10 січня, 2025
Anna_feerie
10 січня, 2025