Альгін атна маска: моє перше використання.
Розкажу про помилки, які не варто повторювати. Та чи є ефект від самої маски?
Альгінатну маску обрала від українського бренду Joko Blend.
Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера Joko Blend Premium Alginate Mask
- Заспокійлива маска підходить для всіх типів шкіри
- Маска має в складі екстракт зеленого чаю та алое вера - вони забезпечують заспокійливу та протизапальну дію, зволоження
- Саше містить 20 грамів порошку дуже мілкого помолу, якого точно вистачить на 2 застосування
- Порошок біло-зеленуватого кольору, з дуже дрібним шимером
- Має приємний косметичний аромат
Помилки, які не варто повторювати, при застосуванні альгінатної маски
- Не варто висипати одразу увесь вміст пакету. По-перше, пакету на 20 грам вистачить на 2 застосування. По-друге, якщо ви додали багато води, можна додати порошку з пачки і виправити ситуацію.
- Не лийте багато води! Краще зовсім по трошку додавати воду, щоб довести до необхідної консистенції.
- Консистенція має бути густих вершків, густа сметана - це дуже рідко. Якщо зробити рідку текстуру маски - її важко буде нанести, маска буде стікати з лиця, забруднить одяг і все навкруги.
- Масса маски після додавання води має бути однорідна, без комочків.
- Одяг! Одягайте не жалкі речі, бо забруднення важко видаляються.
- Прикраси! Знімайте сережки та ланцюжки перед нанесенням маски, бо будете потім відмивати і їх.
- Волосся! Уникайте потрапляння маски на волосся, з них теж важко видалити засохлу маску.
- Нанесення на лице. Наносьте рівномірним суцільним шаром, на лице і шию, уникаючи зони навколо очей. Шия теж потребує догляду.
- Тримайте на обличчі достатню кількість часу, але не до повного застигання маски, бо її потім буде важко зняти.
- Утилізація після використання - впевнена, що маска може забити каналізацію, якщо її туди змити (сама не пробувала). То ж, не потібно її змивати в раковині або в унітазі.
А як же ефект після застосування?
Фото альгінатної маски на лиці я не маю (бо перший блин, як відомо, комом). Але мені маска сподобалась.
Наносила маску після ранкового вмивання, під маску наносила Вітамінну сироватку з прополісом iUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum (про неї пишу тут https://club.makeup.com.ua/post/8583/ )
- Маска має приємний аромат, який залишається на лиці після застосування
- Шкіра обличчя після маски ніжна, наповнена, зволожена, гладенька. Як після салонних процедур. Побічних дій у вигляді почервоніння у мене не було.
Ефектом я повністю задоволена. Заявлені функції масочка виконує.
Рекомендую!
Коментарі (0)