Nata_Po

А чи справді сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon такий класний?

А чи справді сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon такий класний?

Цього року я доволі серйозно зайнялась доглядом за своїмобличчям і вирішила обрати хороший SPF з новими стабільними хімічними фільтрами.

Довго гортаючи огляди, читаючи відгуки, я вирішилась зупинитись на корейському бренді Beauty of Joseon. Для мене було важливо, щоб це був не якийсь спиртовий засіб, який ще міг додатково підсушувати шкіру, створювати відчуття маски, вибілювати шкіру чи забруднювати одяг.

А чи справді сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon такий класний?

На мою думку, він не дуже бюджетний, але своїх грошей вартує. Крем легкої консистенції, я би навіть сказала, що він скоріше нагадує лосьйон, а не крем. Розтирається в нуль і не залишає жодних слідів, але приємно вирівнює тон шкіри, хоча в ньому немає жодних тонуючих молекул. Це виявилось приємним бонусом.

Окрім цього, він класно зволожує, і після всмоктування залишає приємний оксамитово-матовий фініш. І це круто, бо додатковий блиск влітку в спеку це не особливо приємно.

Пам'ятаємо, що для ефективного захисту потрібно наносити 2 пальці засобу.

В цілому я задоволена заособом на всі 100%, поставила оцінку 9/10, бо ще продовжую ним користуватись і хочу пережити літо, а тоді вже можна буде більш виправдано його оцінити.

Загалом, у мене є два креми з SPF, якими користуюсь регулярно.

Beauty of Joseon з SPF50 я користуюсь у яскраво сонячну погоду та коли планую довгий час бути на вулиці, а тим більше засмагати. А у решта днів користуюсь CeraVe з SPF25 (https://club.makeup.com.ua/post/9646/).