Alina Litva

Порожні баночки. Волосся/тіло

Порожні баночки. Волосся/тіло

Вперше ділюся порожніми баночками, на сьогодні картина така:

👍🏼 Шампунь/гель для тіла Davines SU - повторні позиції. Захищає від негативного впливу морської води та палючого сонця. Мені подобається, що це багатозадачний засіб: добре очищає волосся і одночасно зволожує його, робить шкіру м'якою. Крім того, аромат у всіх цих засобів дуже м'який, нагадує дитячу косметику.

👎🏼 Шампунь Volu від Davines очищав непогано, але після нього волосся швидко бруднилося. Згодом шкіра голови почала сильно сохнути і подразнюватися. Мила ним пензлі.

👍🏼 Маска Glamglow supermud, планую повторити. Був допис https://club.makeup.com.ua/post/1375/

👌🏼 Sisters aroma Intimate gel закінчився давно, сподобався, але повторювати не буду.

🫶🏼 Скраб-шампунь Christophe Robin витрачається економічно, однозначно фаворит. Докладно тут https://club.makeup.com.ua/post/2099/

👎🏼 Терапевтичний шампунь #4 від System4 банально переплутала номер і взяла помилково для жирної шкіри голови. Вся лінійка у них крута, пізніше розповім про інші засоби, які брала за рекомендацією трихолога.

👏🏼 Olaplex #3, #6 - стабільний результат, мені підходить ця косметика і нею приємно користуватися. Писала про них тут https://club.makeup.com.ua/post/1612/

👍🏼 Скраб для тіла Sunday Rain - один із найкращих скрабів, які я пробувала: делікатно скрабує та залишає на шкірі приємний тонкий аромат (екстракт ягід Асаї). Повторити не зможу, знятий з iHerb.

👎🏼 Пінка для вмивання Nuxe залишає відчуття на обличчі не до кінця чистої шкіри, але при цьому все стягує. Перепробувала купу пінок, мені не підходить такий формат, навіть коли беру максимально м'яку. Вся справа у складі, а не формі подачі засобу. Має навʼязливий аромат троянди.

👍🏼 Диски Stridex pads з 2% саліциловоЇ кислоти. Формула не містить спирту і не подразнює, можна протирати обличчя або тіло. Використовую частіше після епіляції, запобігає вростання волосся і позбавляє "strawberry skin".

👌🏼 Маска з кератином GotuKola. Волосся після неї відразу наповнене, гладке, блискуче, легко розчісується, не плутається. Стає таким, ніби воно відродилося і зовсім забуло, що таке укладання, фарбування і сонце)) Повторювати не буду, маска сильно пахне благовоніями, а я віддаю перевагу класичним ароматам.

🫶🏼 Легендарний термозахист Real Shea від Rated green заслуговує окремий допис. Нескінченний, вже й хочеться щось інше спробувати, але не знаю йому аналогів. На моєму волоссі працює ♥️