Повний відгук на бокс, який отримала на тестування #testmakeupclub

Повний відгук на бокс, який отримала на тестування #testmakeupclub

Всі продукти протестовані, моє враження про них сформовано.

Так що, ділюся досвідом користування з вами.

Перше, що я протестувала з боксу - це помада.

Дуже цікаво було зрозуміти, чи підходить мені відтінок.

Відтінок 02 - Amou Rose підійшов мені на 100%. Це колір пелюстків рожевої троянди. Не дуже яскравий, підійде на кожен день.

Помада з матовим фінішем представлена у форматі олівця, який викручується, при необхідності. Завдяки формі стержня, можна акуратно промалювати контур і потім заповнити його. Танців з бубном не потрібно. Наноситься рівномірно, без прогалин.

Помада має насичений пігмент і кремову текстуру, яка комфортно наноситься на губи. По стійкості - хороша, витримає каву і легкий перекус. Аромату я ніякого не відчула.

Помада сподобалась.

Оцінка 9/10. Знизила 1 бал через те, що помада трохи сушить губи. У мене губи не сухі, бо я їх часто зволожую. А у кого сухі - то помада підкреслить сухість і зробить з губ пустелю.

Детальний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/14692/

Наступний продукт, за яким потягнулась рука - це туш.

Цікаво було, як щіточка перевтілюється.

Ця туш має подвійну щіточку за рахунок поворотного механізму. Це перемикач, який знаходиться в рукоятці щіточки. Там є стрілочки-вказівки, куди повертати, щоб отримати певну форму щіточки - пряму чи закручену. Пряма щіточка Length дає ефект подовження і розділення, прочісує вії, розділяє їх. Закручена спіральна щіточка Volume відповідає за надання об"єму віям, робить погляд виразнішим і дає віям гарний вигин.

Туш дає і подовження, і об"єм, і вигин - все що потрібно мені! А ще, туш стійка: не розмазується і не осипається на протязі дня.

Сказати, що я задоволена тушшю - це нічого не сказати.

Моя оцінка - 10/10. На моїх віях туш працює чудово.

Детальний огляд і фото ефекту на віях можна побачити тут https://club.makeup.com.ua/post/14822/

Після отримання боксу, у вечірньому догляді, я використовувала сироватку Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum.

Сироватка має гарне пакування - скляна баночка з скляною піпеткою, додатково є картонна коробочка. Сироватка представляє собою густу гелеву рідину з золотими краплинками. У складі: вітамін С - для яскравішого та сяючого кольору обличчя (проти тьмяності), антиоксидантна дія. Ніацинамід - для вирівнювання тону обличчя та посилення вироблення колагену. Рівень цих компонентів не вказано.

Сироватка має накопичувальну дію. Одразу дає зволоження, а під час тривалого використання дає шкірі пружність і усуває тьмяність. Оскільки, я сироваткою тільки почала користуватися, то можу сказати тільки про ефект зволоження - він дійсно присутній. Побічних негативних реакцій у вигляді закритих комедонів чи нових висипань у мене не було.

Моя оцінка 5/10. Користуватися сироваткою - справжнє естетичне задоволення, але повторно точно не придбаю. Для постійного догляду за шкірою обличчя я обираю корейську косметику. По ціні, мої корейські сироватки коштують приблизно так само, 500-600 грн. І по дії Макс Фактор їм уступає.

Повний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/14826/

Зранку, під час зборів на роботу, я протестувала антиперспірант від Babe Laboratorios.

Перше враження - чудове!

Компактна упаковка з маленьким роликом. Приємний косметичний квітковий аромат, який відчутний, як з упаковки, так і на тілі. Але він не нав"язливий, аромат парфумів не перебиває. Нанесла засіб в зону пахв - зачекала трошки - і засіб висох, не залишивши по собі липкості на шкірі і білих слідів на одязі.

Напротязі дня не було неприємних відчуттів.

До вечора антиперспірант діяв добре - шкіра пахв була сухою.

Антиперспірант мені сподобався.

Оцінка 10/10. Рекомендую!

Повний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/14825/

Пілінг-скатка для рук та ніг має приємну густу гелеву консистенцію та призначена для м"якого відлущення ороговілих частинок. Продукт збагачений комплексом АНА-кислот (гліколева, винна, лимонна), гідролатом троянди та екстрактом гранату. Активні компоненти делікатно полірують шкіру, вирівнюють тон. Засіб не містить абразивних компонентів, відлущення відбувається тільки за рахунок кислот.

Пілінг-скатка має приємний сильний аромат троянди з кислинкою гранату, не хімозний. Об"єм 200 мл. Дозатор зручний - з кнопкою на кришці, видає оптимальну кількість продукту.

Ще до отримання боксу, я точно знала як буду використовувати цю пілінг-скатку. Задачею було відлущити ороговілі клітини на ногах після епіляції та запобігти появі врослих волосин, а також пілінг шкіри на стопах. З цією задачею пілінг-скатка справилась на 1000% Я навіть не очікувала такого вау-ефекту. Після застосування шкіра ніжна і м"яка. Не потребує додаткового зволоження. Обов"язково повторю покупку.

Моя оцінка 10/10. Рекомендую. https://club.makeup.com.ua/post/14829/

Derma E - це американський бренд косметики.

В боксі на тестування було 6 пробників засобів, з"єднаних попарно, для зручності використання. В цих парах засоби доповнюють один-одного.

Засоби призначені для вікової шкіри. Для вирішення проблем з зморшками. Я таких проблем не маю. Моя задача - зволожити шкіру і додати їй сяяння та пружності.

Якогось мега-ефекту я не очікую. Для результативності потрібно тривалий час користуватися цими засобами. Але засобів в цих пробниках все ж вистачить на кілька застосувань. Всі засоби в пробниках мають трав"янисто-хімозний аромат, десь більше виражений, десь - менше. Через те, що аромат сильно виражений - ці засоби точно не для тих, хто любить догляд без віддушки.

По ефекту та дії - те, що шкіра гладенька і м"яка на дотик, можна повторювати після кожного застосування будь-якого з цих засобів бренду Derma E.

  • Derma E Crepey Skin (scrub/10ml + treatment/10ml) - Відлущувальний скраб для відновлення тургору шкіри — Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, 10 мл + Антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл

Ці засоби призначені для проблемних ділянок тіла. Я наносила на обличчя. Скраб має доволі рідку гелеву консистенція з маленькими абразивними частинками, які тануть під час масажування шкіри і скраб перетворюється на пінку. Не дряпає шкіру. Після використання шкіра стала гладенька і приємна на дотик, розгладжена, без рельєфу. Крем поживний, чудово відновлює шкіру після скрабу. Шкіра гладенька і м"яка на дотик. Мені сподобався цей дует. Кількість засобів в кожному з цих пробників можна розтягнути на 3 застосування.

  • Derma E Ultra Lift (serum/1.5ml + cr/1.5ml) - Зволожувальний ультра-ліфтинг з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом та сливою какаду для пружності шкіри - Derma E Firming DMAE Moisturizer, 1.5ml + Концентрована ультра-ліфтинг сироватка з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і DM Concentrated Serum, 1.5ml

Цей набір пробників працюює на відновлення шкіри. Активні інгредієнти насичують вологою та живильними мікроелементами, підтримують пружність та еластичність тканин. Засоби швидко вбираються та стимулюють оновлення клітин, залишаючи шкіру гладкою та шовковистою. Це так є і насправді, засоби дають приємні відчуття на шкірі. Сироватка рідка, як водичка, синього кольору. Схоже на побутову хімію. Крем густий, поживний, але швидко впитується і дарує м"якість. Шкіра оюличчя в захваті від цих засобів. Кількість засобів в кожному з цих пробників можна розтягнути на 2 застосування.

  • Derma E Skin Restore Set (cr/1.5g + serum/1.5g) відновлювальний крем Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Moisturizer (пробник), 1.5 г, зволожуюча сироватка від глибоких зморшок Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Serum (пробник), 1.5 г

Набір призначений для розгладження найглибших зморшок. Засоби мають пептидний склад подвійної дії, де Matrixyl® synthe'6® синтезує колаген, а Argireline® розслабляє м'язи, згладжує тонкі лінії та перешкоджає формуванню нових зморшок. Багата зволожуюча формула надає антивікову і антиоксидантну дію, вирівнюючи тон і мікрорельєф епідермісу. Засобом з кожного пробника я користувалася лише раз. Бо засоби швидко впитуються в шкіру, шкіра поглинає їх. Відчуття на шкірі не змінні - м"якість та гладкість, шкіра приємна на дотик.