Anna_feerie

Найкращі бренди #madeinukraine

Найкращі бренди #madeinukraine

Наша країна багата не тільки вражаючою природою (на фото заповідник Кам'яна могила), історичними пам’ятками та видатними досягненнями минулого, найголовніше та найцінніше - це люди. Тут живуть найкрасивіші жінки світу та чоловіки, силі та сміливості яких позаздрили б навіть спартанці. Всі разом ми вміємо будувати, допомагати іншим та створювати класні речі! Сьогодні хочу поділитися з вами моїм ТОП-3 українських косметичних брендів, що безперечно заслуговують на вашу увагу.

Отже, перше місце в моєму рейтингу посідає Myidi (якщо я вас ще не встигла переконати познайомитись з їх продуктами, то сьогодні точно це зроблю 😍). Бо вони роблять дійсно круті продукти, які не поступаються імпортним (та навіть дорожчим в 5-10 разів))). Myidi - космецевтика, а це означає ефективність та виправдання всіх обіцянок та очікувань 🙂. При цьому всі продукти бренду сформульовані настільки вдало, що вони лагідні до шкіри (так що навіть я з моїм томато-личком змогла вперше використовувати косметику з гліколевою кислотою 😆). А ще в них просто бомбезні склади: максимум натурального, активи та інші корисні плюшки)).

Що ж купити, Аню?! А я вам (вкотре 😁) пораджу серію Acne-Off:

💚 мус для вмивання з кислотами та низьким Ph: ніжно очищує, при цьому підкислює шкіру, оберігаючи її від запалень та почервонінь;

💚 сироватка з азелаїновою кислотою та крем – допомагають позбутися висипань та вирівняти тон.

💚 Ще один маст – це ензимна пудра Myidi (я дуже рада, що Pilirina все ж ризикнула її спробувати та залишилась в захваті!).

💚 А на випадок якогось запального траблу у вигляді прища – рекомендую точковий засіб з комплексом кислот та бензоїл пероксидом (її також вже затестила за моєю порадою наша красуня SomovaFM - тож ряди поціновувачів Myidi поповнились)).

Якщо цікаво більш детально, то ось мої огляди на продукти цього бренду:

https://club.makeup.com.ua/post/1754/

https://club.makeup.com.ua/post/10178/

https://club.makeup.com.ua/post/15993/

https://club.makeup.com.ua/post/2585/

Найкращі бренди #madeinukraine
Найкращі бренди #madeinukraine

Він абсолютно натуральний та має декілька лінійок: догляд за обличчям, волосся, тілом, засоби для дітей та побутова хімія. Мій улюблений продукт від Мандарину – це гель для інтимної гігієни, він просто неймовірний (https://club.makeup.com.ua/post/15801/).

Ще варто звернути увагу на:

💚 засоби для вмивання (обидва муси ніжні та делікатні, тож ідеально підходять для чутливої шкіри);

💚 вершки для очищення шкіри (обожнюю змивати за їх допомогою мейк з очей – нічого не пече + немає ефекту панди))%

💚 а також маски для обличчя (і альгінатна, і відбілююча чудово підходять примхливим личкам, заспокоюють почервоніння та роблять вау-ефект).

Нажаль, товари для дому не представлені на Мейкапі, але при нагоді спробуйте їхній кисневий плямовивідник, порошки, спреї для ванни та кухні, а також засоби для миття посуду 😍.

Насправді, зараз дівчата випускають і доглядові лінійки, але я люблю їх саме за безпечні та красиві продукту для макіяжу. Знаю, що мої рекомендації надихнули ще як мінімум двох учасниць Клубу на покупки і вони залишились задоволеними (Дарія Ковач та А., ви ж не дасте збрехати, правда?)). Тож, в Careful обов’язково треба спробувати їхні мультіпігменти – це такі класнючі штуки, які поєднують в собі функції помади, рум’ян та тіней для повік. Це дуже зручно, швидко та екологічно (а зараз ще й в тренді скінімалізму 💜). Також в бренду є класні мінеральні пудри двох видів: аналог тонального крему з повним покриттям та легка фіксуюча вуаль. То ж вибирати точно є з чого.

Тут я показувала трендовий макіж з помадкою: https://club.makeup.com.ua/post/10288/

https://club.makeup.com.ua/looks/1784/

А тут екскурс у світ мінеральної косметики: https://club.makeup.com.ua/post/2537/

А ще ж є Ноготок, Ламель, Сталекс, Маюр, Комекс, Колор Інтенс...). Список можна продовжувати доооовгооо)). Дуже сподіваюсь, що мій допис надихне когось на знайомство з новими для себе продуктами та допоможе знайти улюблені косметичні радощів MADE IN UA! 🥰