Zhukovka 🌸

Мої порожні пляшечки ❤️✨

Мої порожні пляшечки ❤️✨

Почну з засобів , які мені зовсім не зайшли


1. Гель для душу "Червона смородина і м'ята"Le Petit Marseillais

Не сподобався запах. Очікувала від смородини та м'яти свіжу кислинку на літо , а отримала приторний , задушливий аромат. Точно не підійде людям чутливим до ароматів. Після душу довго відчувається на шкірі.
Плюс до того він сушить шкіру , тому однозначно дизлайк. Перелила його в мильницю для рук, щоб швидше закінчився.
1/10

2. Зубна щітка від Signal
Мені її подарувала мама. Проте вона мені зовсім не підійшла. Занадто м'яка і зовсім не очищує ротову порожнину належним чином.
3/10

Тепер перейдемо до хорошого! Добре, що список
більший саме в цій категорії 💎


1. Нічний відновлюючий крем

Himalaya Herbals Revitalizing Night Cream
Це мій перший нічний крем і він мені сподобався. Найкращий продукт цього бренду, як на мене. Містить AHA кислоти, які бережно очищують шкіру від ороговілих клітин. На ранок пори помітно звужені, а обличчя білесеньке. Це було диво для мене, коли я його нанесла перший раз. Аромат у нього помірно виражений . Квітковий. Чутливим не підійде , скоріш за все. Терміни після відкриття вийшли,саме тому я з ним прощаюся , не закінчивши його. Адже з кислотами жартувати не хочеться :) На черзі нічний крем від Tink з подарункового боксу. Буду порівнювати !)
Коротенький огляд за посиланням :
https://club.makeup.com.ua/looks/15485/
7/10

2.Тонік, що звужує пори
Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion

Я вже неодноразово казала про те , як я гарно до нього відношусь. І про те , що це єдиний засіб, котрий у свій час допоміг заспокоїти мої запалення на обличчі. Я його дуже полюбила, але він містить спирт у складі , тож придивляюся до іншого. Гадаю , що за потреби , я до нього повернуся !
Цікавинка з ним тут :
https://club.makeup.com.ua/post/15221/
7/10

3.
Зубна паста
Urtekram Toothpaste
+ змінна насадка Oral'B для електричної зубної щітки.
100% натуральні , органічні зубні пасти від Urtekram ! Зроблені на основі натуральної крейди. Вони чудово відбілюють зуби , мають заспокійливий ефект , припиняють кровоточивічть ясен і цей перелік дуже щедрий ! Користуємося тільки ними і міняти не збираємося ! Раджу !
Опис тут :
https://club.makeup.com.ua/post/15984/
9/10

4. Флюїд для обличчя
Isdin Foto Ultra Age Repair SPF 50+

Безперечно зірочка цієї підбірки , яка ,нажаль, закінчилася ⭐️ Це найкращий SPF засіб з усіх ,що я знаю . Невагома текстура , зручний у використанні , надійно захищає шкіру обличчя , не білить , не жирнить, аромат не відчувається зовсім. Жодний алергічний реакцій чи висипань за цілий рік він не викликав ! До останньої крапельки і в саме ❤️
Це дійсно хороший продукт , який я можу порадити !
Про нього згадувала тут :
https://club.makeup.com.ua/post/15221/
10/10