Blondie_rs

Невже щось нормальне з класичної серії Skin1004?

Невже щось нормальне з класичної серії Skin1004?
Невже щось нормальне з класичної серії Skin1004?

Привітик! Ця мила мініатюрка дісталась мені у тревел-наборі від бренду, тож нарешті я до неї добралась та готова поділитись враженнями! Насправді, з класичної серії бренду з центеллою мені ще підійшла гідрофільна олія (допис про неї туть - https://club.makeup.com.ua/post/12734/). Проте, решта продуктів для моєї шкіри ставали проблемним жахом. Не знаю, що з ними не так, але моїй нормальній, схильній до жирності в Т-зоні та сухості на щоках шкірі засоби не підходили абсолютно. Більш детально я описувала про все в дописах за посиланнями:

Заспокійливий крем: https://club.makeup.com.ua/post/10143/

Тонер та ампула з обманом в складі: https://club.makeup.com.ua/post/8813/

Невже щось нормальне з класичної серії Skin1004?

Моєї 20-мл мініатюрки цілком достатньо, щоб відчути властивості засобу. Матеріал доволі типовий, матовий тюбик, який приємний на дотик. Відчутного аромату я не зауважила, більше наче віддушка схожа на запах тюбика. При нанесенні нічим не пахне.

Серед властивостей хочу відзначити легку суфлешно-пінисту текстуру, яка має доволі економний розхід та гарно розподіляється по обличчю. При нанесенні навіть може здаватись, що вона виглядає як тональний крем - завдяки своєму тілесному забарвленню. Але при більш інтенсивному масуванні вона все ж проявляє білий відтінок. Доволі швидко гусне, не щипає обличчя. Шкіра після неї не суха, а просто непогано очищена. Не дарує відчуття екстра-чистоти, або "скріп-скріп", як я люблю. Але свою функцію доочищення після гідрофілки виконує непогано. Як на мене, такий формат більш дієвий, чим гель. Як мінімум через те, що є шанс трішки очищати пори.

Дякую Skin1004 за те, що ця пінка не викликає у мене висипки. Хоча, з нею я все одно якось помітно довше позбуваюсь прищиків на підборідді. Це мене насторожує, тож не знаю, чи вона цілком мені підходить (та хоча б гірше не робить😁). Повторювати вряд чи буду, адже за таку ціну є більш достойні (для мене) та вже провірені часом варіанти. Я дуже хотіла отримати пінку в рожевому тюбику з серії Poremizing - для глибокого очищення, але мені перепала гель-пінка серії Tone Brightening Cleansing Gel Foam. Що ж, це поки останній продукт, який мені залишилось затестити з Skin1004. Та досі в моєму особистому топі знаходяться продукти з пробіотиками. Хто пропустив, допис за посиланням туть: https://club.makeup.com.ua/post/10489/

Так, можливо, я надто прискіплива до Skin1004, але на це повпливало перше "невдале" знайомство, і якось так понеслось... Звісно, все дуже індивідуально, тож не виключення, що для вас дані продукти можуть стати найкращими у вашому косметично-доглядовому світі:)

P.S. Оновлення щодо тестування. Все таки, даний продукт наче розмножує прищики на підборідді. Перестала користуватись - шкіра почала швидко загоюватись та приходити до норми. Не розумію, що з центеллою від SKIN1004 не так, що вона мені не підходить?

Бережіть себе та гарненько очищайте пори 😘