Швець Карина🤍

Empty bottles: що сподобалось, а що - ні

Empty bottles: що сподобалось, а що - ні

Про більшість з цих продуктів я вже писала детально, а зараз поділюсь коротким враженням про кожен. То ж поїхали, буду розповідати що, куди і до чого.

p.s. як бачите, я ще не сильно розібралася зі світлом, тому сорі за бліки))

Про цю серію я писала детально у пості 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/9881/

З того моменту нічого не змінилось, крем цей мені все так само подобається. Він має вершкову текстуру, доволі щільну, тож для жирної шкіри цілком згодиться в якості відновлювального крему. Шкірі з ним комфортно. Має у складі олію какао, тож потенційно може забити пори.

В цілому ставлю йому 8/10, я задоволена, рекомендую як бюджетний базовий кремчик 👌🏻

Тут дуже коротко: непогано, має хороший протизапальний ефект. Але формула жахлива, 2/10, вона липка в піниться н поближче при нанесенні, просто фу. Взимку сушила мені шкіру. Повторювати не буду, краще пошукаю якийсь інший ніацинамід для себе. Використовувала у ранковій рутині, тепер заміню її на сироватку з вітаміном С від Лореаль з подарункового боксу.

Детальний огляд - https://club.makeup.com.ua/post/13587/

Просто 10/10. Консистенція крем-олії, якщо ви не любите масне обличчя - це не ваш продукт. Він чудово пом'якшує шкіру, швидко прибирає лущення. Для сухої, зневодненої шкіри, для шкіри, яка знаходиться на лікуванні, в постпілінговий період - чу-до-во. В складі багато олій, але я не помітила комедогенного ефекту. Однозначно буду повторювати цей продукт, розкішний живильний крем. Дуже схожий на бальзам цикапласт за текстурою, але трохи більш олійний.

Детальний огляд - https://club.makeup.com.ua/post/6845/

Прикольна маска для тих, у кого немає проблем зі шкірою. Вона не сушить і не очищує, по суті не робить нічого) просто для краси. Класний склад, насичений рослинними екстрактами і пептидами. Нагадую, що пептиди працюють при систематичному використанні як мінімум півроку, а то і більше - тому ця маска могла б гарно доповнювати ефект від якихось пептидних сироваток. Загалом я можу рекомендувати продукт для краси на поличці, але якогось "вау" немає.

Детально пишу про цю маску тут - https://club.makeup.com.ua/post/7111/

Просто 100/10! Моя любов назавжди. Нові стабільні хімічні фільтри, не вибілює обличчя взагалі. Текстура жирного молочка. Після себе залишає сяючий фініш. Сподобається не всім, але нормлаьній/комбі/зневодненій/сухій/на лікування шкірі зайде на ура. Дуже класний, у мене бувають періоди, коли легкий невагомий санкрін недоречний, і тоді я використовую гірудо. Вже взяла собі на холодну пору другу баночку.

Детально розповідала тут з розбором складу - https://club.makeup.com.ua/post/9499/

Я вже колись розповідала про цю ЖАХЛИВУ лінійку засобів для волосся - шампунь та кондиціонер. -10000, нікому не рекомендую догляд для волосся від Bilou. Цей спрей - єдине, що виявилося не таким вже й поганим. Має кремову текстуру, тому я наносила його через руки (спочатку розтирала, а потім на волосся). В цілому - нормальна, ЗВИЧАЙНА незмивашка. Шаленого пом'якшення і розгладження не дала, але воно є. Єдиницй плюс - класний кайфовий аромат, який у мене асоціюється тепер зі Львовом (я туди якраз брала цю серію з собою). Якщо ви хочете спробувати Bilou, я вас благаю - не треба)

Звичайний антиперспірант з приємним квітковим ароматом. Не сексі букет, але і не вонючка - для мене цей аромат один з найприємніших у рексони.

Я не сильно люблю роликові засоби, бо вони довго сохнуть. Щодо цього - чи то я така вонючка, чи він справді захищає на 6/10 - не знаю. Я все ще у пошуку свого ідеального дезодоранта/антиперспіранта, тому у мене їх багато зараз. Треба зробити окремий допис.

Щодо цього - я використовувала його виключно вдома і на ніч, коли не сильно пітнію і не потрібен 100% захист (хоча я взагалі-то люблю 100% захист постійно, навіть вдома). Я б його повторила, але виключно на зиму.

Користувались чимось із цих продуктів? діліться враженнями, з задоволенням почитаю.

Дякую за увагу 🫶🏻