Nata_Po

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 24 Bubble Gum ч.6

24 Bubble Gum - це дуже класний освіжаючий, практично прозорий, але з ягідно-рожевим підтоном блиск) Він не зробить ваші губи неоновими, лише підкреслить їхній колір та зробить більш соковитими губки) Я його дуже люблю і використовую, як самостійно, так і зверху на рожеві помади. З цих нових відтінків ще дуже хочу 25, але ніде не можу його на разі знайти) однозначно рекомендую)

Я довго переглядала різні відео з оглядами цих блисків і насправді всі вони класні, але я для себе виділила двох фаворитів)

24 Bubble Gum, мова про який піде нижче

25 Taffy - це такий темний фіолетовий, який на губах також дає більш темний ожиновий, але напівпрозорий фініш)

21 Gummy Bear - це практично прозорий з ледь помітним ніжно рожево-маршмеловим відтінком

22 Peach Ring - персиково-прозорий

23 Sweet Heart - неоново-червонувато-морквяний? також прозорий)

Уся лінійка має напівпрозорі текстури, без жодних блискіток, перламутру та подібного)

Насправді, незважаючи на ці яскраві кольори та неоновість, відтінки є максимально легенькими та прозорими. І це класно)

24 Bubble Gum - це класний прозорий блиск з ніжжно-рожево-фуксійним відтінком) Я носила його як соло, так і зверху на помади і це виглядало дуже круто) Мені його дуже подобається наносити під яскраво рожевий одяг, дуже гарно комбінується)

Тут немає жодних блискіток, перламутру, і це також класно.

На руці мабуть найкраще можна зрозуміти насиченість відтінку)

Наноситься безпроблемно, рівномірно, зволожує губки та додає їм вологого сяйва)

Мені складно його порівняти з іншими відітнками, які є в мене, оскільки

003, 20 - це також майже прозорі блиски, але з блискітками)

004, 005, 006 - це виражені відтінкові блиски, частина з яких з блискітками також)

24 - як на мене унікальний в колекції та достатньо універсальний і крутий)

І я продовжую пошуки та гонки за 25, але його просто ніде не можу знайти і не розумію чому)

Мені подобається оцей неоновий ефект у флакончику, бо це додає якогось додаткового шарму цим блискам)

Я дуже активно рекомендую їх затестити та знайти свій ідеальний відтінок, оскільки формула цих блисків є класною)