Nata_Po

Яскравий тінт для губ та щічок від Pastel

Яскравий тінт для губ та щічок від Pastel
Яскравий тінт для губ та щічок від Pastel
Яскравий тінт для губ та щічок від Pastel

Це мій перший тінт для губ такого формату. Насправді, перед покупкою мені здавалось, що це якась крихітна баночка, якої надовго не вистачить і 200 грн це задорого. Тінт має доволі водянисту текстуру, тому розхід мінімальний і його вистачить точно надовго, це плюс) У палітрі ми маємо два відтінки Лоліта - яка обіцяє нам доволі яскравий рожевий барбі-відтінок, та Кармен, яка візуально йде більше до бордо) Що ж ми отримали насправді? До речі, як я розумію це дуже явний закос на бенетінт)

Цей тінт я десь місяць назад показувала в черговій розпаковці https://club.makeup.com.ua/post/20029/

Баночка нагадує лак для нігтів. Це доволі товсте скло з пластиковою кришечкою та кумедним аплікатором всередині. Він наче звичайний, але ворсу значно менше, тому він доволі таки твердий і добре тримає форму, що полегшує більш точне нанесення засобу. Оскільки для тінту це важливо) Тут 9,6 мл і сама рідина дуже водяниста. Я повністю обтираю аплікатор об стінки і лише потім наношу на губи, оскільки тінт дуже добре віддає пігмент, та і він тут гіпер яскравий)

У тінта є аромат і він якийсь такий ягідний, але хімозний. Нагадує мені якийсь льодяник, бо аромат здається доволі знайомим. На щастя він не сильно виражений і на губах не залишається.

За рахунок своєї водянистої тектури, як бачите, на руці дуже добре видно, як тінт полосить. На губах це також може бути помітно, але це не впливає на пігментацію, а враховуючи, що сам засіб ми стираємо, то особливо без різниці.

Мої губи до нанесення тінта.

Спочатку тінт має на собі глянець, який з часом підсихає. Я його однозначно стираю, оскільки тінт трошки липкуватий, після засихання і має солодкуватий хімозний присмак. Мені це все не дуже комфортно. Тому після нанесення чекаю кілька хвилин, а потім обережно стираю серветкою

Важливо тінт наносити на максимально зволожені та проскрабовані губи, оскільки він має властивіть (можливо,як і усі тінти такого плану) більш інтенсивно забарвлювати різні кірочки, лущинки і подібне. Тому, щоб досягти рівномірного забарвлення бажано підготувати губи, щоб не було пригод.

Сам по собі тінт без нічого виглядає доволі дивно і я не впевнена, що охайно. Хочеться або додати контуру, або зробити градієнт, можливо блиск. Я нанесла блиск від Ln Pro і картина виглядає більш довершеною.

Можна цей тінт наносити лише на центр, щоб створити гарний градієнт з олівчиком)

Купляючи відтінок Кармен я очікувала чогось більш ягідного, більш темного та можливо дещо з нахилом у бордо. В підсумку я отримала фуксійний відтінок, який насправді виглядає достатньо вирвиоко і однозначно не на щодень, і ймовірно не на роботу.

Чи задоволена я тим, що отримала? І так, і ні.

З одного боку це доволі бюджетна річ, яку можна нанести на губи, і отримати відтінок, який ви абсолютно не будете відчувати на губах і тим більше не будете переживати, що десь залишите небажаний свотч. Даний тінт достатньо стійкий, тому і тут не буде жодних проблем)

Але є питання до відтінків) Якщо цей такий яскравий, я боюсь уявити, як там справи у Лоліти)

Щодо нанесення на щічки - я пробувала, але чесно, я трошки побоююсь, бо можна наставити плямок, бо не завжди можна рівномірно розтушувати, і треба бути готовою до ткого ж фуксійного рум'янцю. Я хоч і полюбляю рожеві рум'яна, але все ж більш натуральних припилених відтінків.

На фото верхній ряд: зліва без нічого, справа з тінтом

Нижній: зліва - витертий тінт, справа - тінт з блиском

Мені здається, що Colour intense мав би мені подарувати вже коробку цих бальзамів, бо окрім того, що я їх накупила купу, як собі, так і всім на подарунки, я його згадую постійно і це постійний клієнт всіх моїх косметичок :)))Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/14136/

Отже, особисто для мене тінт у формі бальзаму є зручнішим у рази. Я не переживаю, що нанесу криву, немає страху, що губи будуть занадто яскравими, ще й до всього він зволожить губи. І нехай стійкість у нього гірша, я переживу.

Тінт від Pastel є менш універсальним, оскільки його не нанесеш нашвидкоруч, бо треба сісти і чітко промалювати губи, щоб потім не отримати якусь пляму над чи під губою. Як я вже казала тінт доволі стійкий, тому виправляти все доведеться ще додатковим пензликом з консилером.

Тим не менш, кожен з цих продуктів класно підходить під своє застосування, але вони різні. І якби мене попросили обрати один з - це був би точно Colour intense. Ним я регулярно користуюсь впродовж тижня, тоді як Pastel чекає, або на колір вбрання такого ж фуксійного відтінку, або якийсь вихід і моє бажання яскравих барв на обличчі, на жаль.