Nata_Po

Невже це клон відомого хайлайтера від The Balm?

Невже це клон відомого хайлайтера від The Balm?
Невже це клон відомого хайлайтера від The Balm?

Раніше у мене не було бажання гнатись за топовою косметикою, яка у всіх була на слуху, я чомусь обирала якісь більш нішові продукти, маловідомі і відкривала їх для себе) і за значно менші кошти) З хайлайтером від The Balm аналогічна історія. Коли всі лише почали користуватись хайлайтером, я в принципі не сприймала для себе їх, як потрібний атрибут косметички)

Але рано чи пізно я доросла до нього, але Manizer так і не придбала)

А от десь місяць назад я зайшла в магазин і побачила цей хайлайтер за 45 грн) Потицяла пальчиком в тестер і мені здалось, що це дуже класна знахідка за свої гроші, + прикольне упакування і з пустими руками, я вже звісно не вийшла)

Навряд чи я звернула би свою увагу на такий хайлайтер, якби не упакування.

В мене в голові воно вибудовує вже якусь різдвяно-новорічну історію за рахунок зеленого кольору та конфеті всередині. Та і хайлайтер, сяйво, блискітки - завжди асоціюються зі святковим настроєм)

Кришечка тут випукла, і всередині є купа купезна блискіток у формі зірки. Якщо пострясти, вони почнуть розсипатись та переливатись, це прикольно)

за 44 грн, окрім 8г доволі таки непоганого хайлайтеру, ми ще отримуємо класне якісне дзеркальце і це дуже приємно. За місяцькористування я упакуванням задоволена. Як бачите кришка фіксується у будь-якому положенні, в принципі все виглядає доволі непогано і тримається купки. Можливо пізніше на фоні більш активного користування щось і полетить, але на разі все міцненьке і це теж не може не тішити. Бо от Ламель в цьому плані грішать.

Це звичайний сухий спресований хайлайтер. Чисто візуально він мені дуже нагадує хайлайетр від The Balm і в упакуванні тає такий бежевато-тілесний відтінок.

Він скоріше сатиновий і дає пудрове сяйво, у ньому не знайти окремих блискіток. Тут вже питання, хто що полюбляє. Але мені особисто такого плану хайлайтери дуже до вподоби на щодень, щоб не сяяти як зірка серед темного неба) Я люблю більш делікатне сяйво) Тому мені такий варіант підходить)

Він абсолютно безпроблмно наноситься як на палець, так і на пензлик. Як бачимо, отримуємо таке шампансько-вершкове сяйво.

Хайлайтер безпроблемно переноситься і можна варіювати інтенсивність нанесення.

Але от саме на цьому етапі я трошки засумувала.

Хоч в упаковці хайлайтер явно теплого відтінку, тілесного чи бежеватого, він дає таке сріблясто-рожевуватий відблиск. Він не є, ні рожевим, ні явно сріблястим, але у нього все ж більш прохолодне сяйво з ледь рожевим переливом. І на обличі він теж має оцю прохолоду в собі і мені це не дуже імпонує, бо полюбляю більш теплі (але не відверто золоті) хайлайтери)

Хоча світленьким дівчаткам, та тим, хто полюбляє такі відтінки - це просто класний хайлайтер)

Відео огляд)

Порівняно з хайлайтером від Ламель (https://club.makeup.com.ua/post/12674/) у 402 відтінку явно видно різницю у відтінках. Я не може 402 назвати відверто теплим, але він класного відтінку шампань. І якщо LCF іду в рожевинку, то Lamel в теплу бежевинку.

На свотчах на руці зверху (або справа) це LCF, а нижче (чи зліва) - це Lamel. І от саме при порівнянні мені здається краще видно те, що я описую).

По текстурі та сяйву це аналогічні продукти, проте суто за рахунок відтінку Lamel залишається моїм універсальним улюбленцем (хоча зараз я активно користуюсь кремовим хайлайтером від LnPro https://club.makeup.com.ua/post/21368/ у 102 відтінку).

Хайлайтер з серії Silver & Mint - це прекрасний варіант гіпербюджетного хайлайтеру, який на рівні з Lamel чи іншими пудровими варіантами.

Я його сміливо можу рекомендувати, але майте на увазі відтінок. Бо все ж краще буде або дуже світленьким дівчаткам, або, хто полюбляє дещо прохолодне сяйво і сатиновий тип переливу)

Я його використовую, але не дуже часто, можливо взимку він підійде краще) Будемо бачити)