Anna_feerie

А що, якщо не Cos de Baha?))

А що, якщо не Cos de Baha?))

Як-то кажуть, не Кореєю єдиною або "що робити, коли улюблену сироватку від Cos de Baha розкупили"?)) Дівчата мені вже неодноразово писали, що я занадто добре описую продукти бренду і через те їх часто немає в наявності 😁. Тож я вирішила зробити список альтернатив, перевірених моєю вередливою шкірою:

І першим засобом буде сироватка Bielenda SupremeLab 10 % азелаїнки

Цю чудову баночку я купувала багато разів і завжди була задоволена результатом. По факту це не сироватка – а легкий крем, тобто один продукт замінить нам 2 засоби у вечірній рутині. Об’єм 50 мл. При використанні раз на день мені вистачає десь на 2,5-3 місяці. При цьому шкіра заспокоєна, висипання проходять швидше, а також краще загоюються постакне. Зараз при замовленні зі складу в ЄС сироватка коштує всього 340 грн., тож можна зекономити 🤗.

А що, якщо не Cos de Baha?))

Тут раджу звернути увагу на сироватку та крем (але зважте, що в них відсоток азелаїнової кислоти менший, аніж в попередньої сироватки). Натомість виробник додав ніацинамід, лактобіонову та мигдальну кислоти, що посилюють дію нашого улюбленого інгредієнту. Про тонік в мене є детальний відгук, можна знайти ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/14609/

Окремо хочу сказати пару слів про очищувальну емульсію з цієї ж лінійки: хоч вона не містить азелаїнову кислоту (замість них ніацинамід, біла глина, пантенол та алантоїн), але просто ідеально підходить для проблемної чутливої шкіри!) До речі, така пляшечка зараз на тестуванні у нашої Тамари, тож незабаром чекаємо на її враження 🤗

Про цей бренд я вже писала неодноразово, але він дійсно вартий уваги. Технологи в Myidi надзвичайні, адже їхній мус для вмивання - то, певно, єдиний засіб з гліколевою кислотою, який моїй шкірі подобається (насправді там цілий комплекс кислот, але вони так сформульовані, що не подразнюють, а навпаки - роблять тон більш рівномірним та лікують запалення).

Також я використовувала сироватку і крем з цієї лінійки - все сподобалось і гарно вписалось в мою рутину. Щодо точкової протизапальної есенції - її також використовувала (але вона не містить азелаїнової кислоти). Про неї детально писала наша SomovaFm - https://club.makeup.com.ua/post/18732/ - дуже раджу познайомитись з засобом, адже там технологи знов таки спрацювали на славу, зробивши ніжний продукт з бензоїл пероксидом!)

Тож, сподіваюсь, тепер у вас буде трохи більше варіантів (а ще можливість підтримати вітчизняного виробника 🥰). Всім здорової шкіри та гарного настрою!))