Сироват ка, від якої я бачу результат!
І не дивно, що це улюблений бренд Cos De BAHA!
Я обожнюю корейську косметику, а особливо, від бренду Cos De BAHA. В цього бренду багато дієвих засобів.
Це не найпопулярніша сироватка у бренду, але вияилася дієвою!
Розглянемо детальніше.
Сироватка має гарний склад: * Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Zinc PCA, Arbutin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Caffeine, * Camellia Sinensis Leaf Ext, * Sambucus Nigra Flower Ext, * Momordica Charantia Fruit Ext, * Leontopodium Alpinum Ext. * Mark: N.O.I.P 61%.
Як повинні працювати основні інгредієнти сироватки?
- Сироватка виготовлена на основі соку алое вера - Aloe Barbadensis Leaf Extract. А не води, як ми звикли, в інших косметичних засобах. Сік алое сприяє загоєнню запалень та прискорює процес регенерації шкіри
- Ніацинамід 20 % - це велика концентрація. Працює на вирівнювання тону шкіри, покращує еластичність пор, звужує їх, зменшує виділення себума. А також захищає шкіру від передчасного старіння, ніацинамід - є потужним антиоксидантом
- Цинк 4% здійснює себорегулюючу дію. Крім того, ефективно загоює запалення та пригнічує ріст патогенної мікрофлори.
- Арбутин - є активним освітляючим інгредієнтом
- Гіалуронова кислота зволожує шкіру
- Алантоїн сприяє відновленню бар"єрних властивостй епідермісу
Основні технічні характеристики сироватки:
- Без запаху
- Консистенція рідка, прозора
- Розхід економний, десь половина піпетки на одне застосування.
- Об"єм 30 мл
Застосовую сироватку в ранковій рутині, наношу тоненьким шаром після вмивання на суху шкіру. Сироватка швидко вбирається в шкіру.
Я використала половину флакона. І вирішила вже зараз поділитися враженням з вами.
Який же я бачу результат?
- Звуження пор. Пори стали забиватися менше, менше помітні візуально.
- Себорегуляція. Шкіра стала виділяти менше себуму.
- Висвітлення постакне. Тон шкіри став помітно рівнішим.
- Висипань стало менше, а якщо є нові, то вони загоюються скоріше
- Шкіра зволожена та пружна
Після нанесення на обличчя сироватка залишає липкість. Я її перекриваю обов"язково кремом, тому для мене це не проблема.
Сироватка мені дуже сподобалась.
Хочу зазначити, що маю комплексний підхід в догляді, який складється з багатьох етапів. Але, ці результати я помітила саме тоді, коли ввела в свою рутину саме цю сироватку.
Про мій догляд за шкірою обличчя можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/21084/
Коментарі (0)