Anna_feerie

Estee Lauder Sumptuous Extreme

Estee Lauder Sumptuous Extreme
Estee Lauder Sumptuous Extreme

Сьогодні хочу показати в дії туш Estee Lauder Sumptuous Extreme - рідкий представник люксового сегменту в моїй косметичці)). Але ця туш того варта, адже вона дійсно добре фарбує вії, подовжує їх та надає об'єм.

Тут на рідкість зручна щіточка (бо зазвичай я обираю саме силіконові, а тут класична і вона класна), консистенція туші в міру рідка, при цьому не розтікається та не відбивається на повіках під час фарбування.

Негативних реакцій в мене не викликає, хоч маю чутливі очі, але з цією тушшю жодного разу не було подразнення.

В мене мініатюра з якогось набору Estee і я дійсно рада, що вона мені попалася)). Єдині два мінуси, які я можу назвати - це ціна, а також той факт, що під кінець дня на моїй жирній шкірі туш починає обсипатись.

Тому я б не радила її для особливих подій, для фотозйомок або як варіант макіяжу "до ранку" - тут краще обрати щось термостійке з Maybelline (https://club.makeup.com.ua/post/22316/ ) та не переживати за свій макіяж. А от на кожен день Sumtuous Extreme ідеальна, адже вона завжди дає очікуваний результат та навіть в кілька шарів (як на моїх фото) не робить ефект обтяження або зайвої "павучатості" вій 😆.

Тож, якщо ви хочете себе порадувати та придивлялись саме до цієї туші, то можу точно сказати, що вона класна. Хоч навряд чи буду її повторювати, адже маю чудові бюджетні фаворити від Мейбелін (https://club.makeup.com.ua/post/26929/) та Евелін (https://club.makeup.com.ua/post/24274/).