Nata_Po

Мої нарешті спонтанні покупки)

Мої нарешті спонтанні покупки)

Якщо чесно, я вже на постійній основі шукаю тінт-желе від Lamel з нової колекції Flamy і ніде не можу його знайти. Але, сьогодні забігла в магазинчик, бо треба було подумати над фрагментом подарунку для подруки і почала роздивляти стенди) І, я згадала, що у Patricia Ledo також вийшла нова "королівська" колекція, була дуже приємна акція, тож я абсолютно спонтанно вирішила придбати помаду та рум'яна в стіку) А для подруги обрала блиск від Maybelline Lifter Gloss та скраб у вигляді мармеладок чи цукерочок від Uterra)

Пішли поговоримо детальніше)

Вже десь паівроку назад, я робила величезний огляд своїх 6 блисків Lifter Gloss і мушу визнати, що це ідеальна річ на зиму, бо вони не дають губам пересохнути від слова зовсім. Враховуючи, що яскоріше дівчина-матова помада, з розряду намалював - пішов - забув. Це максимально комфортно, класно, легко, невідчутно)

Але ці блиски я полюбила від щирого серця)

Ось тут огляд на всі 6 блисків https://club.makeup.com.ua/post/20778/

Я вирішила придбати 004, бо він мені здається доволі універсальним, рожевий з коричневинкою з невеличкими, дрібненькими блискітками. Спочатку я його трошки уникала, а в підсумку восени це був один з моїх найбільш ходових засобів для губ)

Тому зрештою і обрала саме його в якості подарунку)

Ось тут детальінше писала конкретно про цей відтінок - https://club.makeup.com.ua/post/20294/

У мене є величезна кількість різних скрабів від цієї фірми, і цукровий, і кавовий, і насправді, вони класні та бюджетні. А враховуючи, що мені скраб потрібен виключно, щоб відлущити всі змертвілі клітинки, і я не потребую запаху, який триматиметсья на тілі 25 років, чи там неймовірного складу, який буде ще й оновлювати всю шкіру)

Мені потрібне відлущення і цими скрабами я цілком задоволена, тому і придбала саме цей варіант "желейних цукерок", які окрім того, що симпатично виглядають, то ще й мають різні аромати, залежно від кольору)

Я останнім часом особливо не слідкую за новинками косметики, але зайшла в магазин, побачила і захотілось подивитись на відтінки, і мені дуже сподобалась помада в 02 відтінку. Це матова нюдова помада)

З приємного, тут магнітна кришечка, я навіть не очікувала, але так) Ну і звісно чудовий вигляда самої помади з квадритним декором)

Вона в міру пігментована) Я її подарувала мамі, бо вона полюбляє такі відтінки)

А це просто топовий засіб, який засів мені в серденько і яким я вже користуюсь кілька днів від моменту купівлі)

Це рум'яна-стік, в яких з одного боку власне рум'яна, а з іншого - пензлик.

Я не покладала багатьох надій, подивилась відтінки, - один яскраво-рожевий відтінку барбі, і помаранчево-кораловий. Рожевих рум'ян у мене вдосталь, тому вирішила придбати коралові в 02 відтінку.

Люблю їх усім серденьком)

Я ще протестую трошки довше і напишу більш розгорнутий допис :)

Я сміливо можу рекомендувати вам придивитись до цих всіх продуктів)

Вони всі класні та цікаві, тож сподіваюсь, що не пошкодуєте)