Nata_Po

#Ihaveno

#Ihaveno

Насправді, у мене достатньо багато косметики і вподобання мої періодично змінюються, то я не використовую скульптори, то суто кремові текстури, то вертаюсь до сухих, то малююсь лише тушшю та підводкою, то лише підводкою, то тінями.

Але такі періоди в мене доволі затяжні, тому напишу свої НІ на сьогоднішній день)

Поїхали)

У мене дійсно немає взагалі:

1. Праймерів для обличчя. Мій найкращий праймер - це базовий догляд.

2. Бази/праймеру для вій. Знаю, що є різні сироватки та бази, які можуть первинну укріпити та подовжити вії, і на них зверху вже наносять туш. Ніколи не мала.

3. Фіксаторів для макіяжу. Мені завжди подобались як люди розпилюють чарівну водичку на обличчя. Але у мене її ніколи не було, і якось не планую купувати)

4. Татуажу. Це не зовсім про мейкап, але скоріше про річ, яка значно його полегшує)

5. Фарби для брів. Я ніколи не малювала власні брови. Вважаю, що вони в мене і так затемні, але фарбувати чи освітлвати не ризикувала)

6. Автозасмага для тіла/обличчя. Не маю, хоча задумуюсь про її використання. Але тут потрібно детально все вивчити, бо не хочу потім ходити з одягом помаранчевого кольору)

7. Засобів з кислотами. Хоча, розкрию секрет, я собі замовила сироватку з молочною, тож ще встигаю написати цей допис, поки не отримала :)

8. Накладних вій. Декілька разів в житті мені наклеювали кілька пучків, але вдома я не маю цього взагалі і не планую гратись)

9. Гідрофільної олійки. Я ще той динозавр. Мій максимум - це мініатюрка гідрофільного бальзаму від Hemish (https://club.makeup.com.ua/post/26674/), який я ще досі не завершила :)))

10. Класного тінту для губ натурального відтінку. Маю кислотний рожевий, а хочу щось трошки ркаще за колір губ, стійке і що можна би було спокійно носити під бальзамчик. Ганялась за 403 тінтом від Lamel, але так і не знайшла :(

11. Удових ароматів. Для мене це просто трагедія і пародія на Баккару, бинти і аптечку. На жаль, чи щастя, я просто не переношу уд в парфумерії.

12. Щітки Janeke. Заглядаюсь все на неї, але так ще і не наважилась купити. Я люблю універсальні речі. У мене Tnagle Teezer і нею зручно, як просто прочесати волосся, так і зачесатись у хвостик, чи там гульку і тд. Я не впевнена, що з таким широким розташуванням зубчиків, як у Janeke, я зможу нормально зачесатись.

13. Олійки для кутикули. У мене лише креми для рук)

14. СС/ВВ креми. У мене. У мене лише креми для рук)чими я і так користуюсь дуже рідко. А ВВ/СС немає взагалі, через відсутність потреби.

15. Піни для ванни. Це класна прикольна штучка, але усі пінки, які колись мала я, це просто пародія на піну, а я очікувала таку класну об'ємну щільну, як показують у фільмах, тому не витрачаю на них гроші.

1. Тональний крем. Для мене це засіб для великого виходу. Ним я користуюсь раз в квартал, в кращому випадку. Тому він лежить далеко і ніколи не завершується.

2. Туш для вій. Тушей маю достатньо багато, але зараз я нею користуюсь приблизно з тією ж частотою, що і тональним, ну, може, трошки частіше :))

3. Чорна підводка для очей. Категорично нею не користуюсь, хоча ще маю десь в загашнику. Роками використовую коричневу і не можу натішитись.

4. Лакова стійка помада від Maybelline - просто липке прокляття, яким не хочеться користуватись взагалі.

5. Пінки для вмивання. Маю один гель/пінку і користуюсь ним неймовірно рідко, десь приблизно тоді, коли і тональним.

6. Гель-лак. Мої нігті півроку назад після остаточно зняття лаку перетворились на якісь тонесенькі пластівці. Хоч я і маю багато лаків в арсеналі, але більше псувати нігті не збираюсь. Робитиму лише педикюр.

7. Маски для обличчя, які необхідно змивати. Мені складно змусити в принципі щось нанести на обличчя і чекати певний час. А якщо треба і чекати, а потім ще бігти змивати, ойойой. Мій ідеальний формат - це нічні маски. Намастила замість крему, лягла спати, а зранку як зазвичай вмилась, і шкіра в гарному стані і мінімум зусиль)

8. Кремовий бронзер. Я його маю, але чомусь зараз рука не тягнеться взагалі. Ймовірно через шапки, на яких він потім залишається.

9.Бомбочки для ванни. Я маю 1 чи 2. Але вони подаровані, сама би не купувала. Не бачу сенсу, але я ними ніколи і не користувалась, можливо спробую і закохаюсь)

10. Сіль для ванни. Якось просто не вбачаю в ній сенсу. Вдома стоять, хтось колись дарував, але абсолютно не використовуються.

11. Сухий контуринг. Я на постійній основі продовжую використовувати свій кремовий від LNPro (https://club.makeup.com.ua/post/16669/) і якось немає потреби чи бажання використовувати ще сухий.

Ось такими вийшли мої списки) Вирішила розділити на два, бо інакше вийшло би не дуже чесно)

Дякую Білень Дарині за таку класну ініціативу, яка змусила подумати і позгадувати, все що я маю, і чим не користуюсь)