Nata_Po

Нічний мультивідновлювальний крем для обличчя від Babe Laboratorios

Нічний мультивідновлювальний крем для обличчя від Babe Laboratorios
Нічний мультивідновлювальний крем для обличчя від Babe Laboratorios
Нічний мультивідновлювальний крем для обличчя від Babe Laboratorios

Цей кремчий я придбала в наборі ще восени (https://club.makeup.com.ua/looks/21083/), разом з кремом під очі та міцелярним гелем), а почала користуватись десь з грудня, коли завершила чергову баночку з кремом від Cerave (https://club.makeup.com.ua/post/12446/), який був є і буде назавжди моїм базовим кремчиком на всі випадки життя)

Погнали розглядати ближче)

Це важкенька баночка з білого матового скла та коричневою кришечкою) Відчувається недешево, але для мене мінус, бо він важкенький, а значить, якщо я поїду кудись, то навряд чи його візьму, або доведеться переливати у меншу баночку) Але це плюс до приємності у використанні)

Всередині нас чекає додаткова захисна мембрана, яка унеможливить випадкові тицяння пальцями у крем, як це іноді трапляється. Та і в цілому, кремом користуватись приємно, як і тримати в руках)

Усі надписи вибиті на наклейках, які вже нанесені на баночку.

А всередині ми натрапляємо та ніжний крем жовтувато-кремового відтінку.

Виробник обіцяє інтенсивну регенерацію та відновлення клітин, вирівнювання тону, антиейдж ефект за рахунок бакучіолу та ретинолу, покрачення мікрофлори шкіри через пребіотик у складі і тд і тп)

Мені подобається, як маркетологи вміють наобіцяти купу всього доволі неконкретно, що по факту не сильно то і можна перевірити)

Що я можу сказати? Я чомусь очікувала важку, тягучу текстуру крему, а насправді він порівняно легкий і навіть трошки гелевий. Легесенько розподіляється та набирається.

Я його використовую практично щодня, окрім днів, коли тепер вже почала використовувати кислоти чи ретинол, тоді повертаюсь до Cerave, бо він мені здається більш нейтральним.

Це мій один з таких дорогих кремів для обличчя. Я купувала набір за 1100грн, а соло цей крем коштує в межах 700 грн і я не вважаю це дешевим та доступним для кожного.

Як я вже писала, крем не є важким, проте він класно зволожує і зранку я прокидаюсь з бархатистою та зволоженою шкірою. А іноді буває таке з кремами, що зранку можна прокинутись жирним млинцем, тут такого немає, тому вважаю його абсолютно комфортним)

Але мушу відзначити, що мені дуже подобається те, як виглядає моя шкіра останнім часом. Я трошки змінила свій догляд і згодом напишу більш повно про нього, але однозначно зменшилась сухость під очима, зменшилась кількість мімічних зморшок, шкіра якась така більш наповнена, чи що. Тому у комплексному догляді, я задоволена цим кремом, і мені здається, що ефект від його використання точно є.

Я в цілому стала більш задоволена своєю шкірою, своїми фото, та загальним виглядом, тому переконана, що догляд дуже і дуже повпливав)

Тому, я його можу сміливо рекомендувати, а особливо, якщо будуть вигідні акції наборами)