Крем-суф ле для тіла "Манго-Молочні протеїни"
Tink
Привіт! Я вже маю купу засобів, з ароматом манго 🥭 але все ж мало! І як можно пройти повз новинкі від Tink - крему-суфле для тіла "Манго-Молочні протеїни".
Доречі любов до манго, почалась саме з цього бренду, з шампуня про який писала тут
https://club.makeup.com.ua/post/29303/
Пакування:
Крем представлен в пластиковій (прозорій) баночці, кришечка міцно закривається, та має яскравий принт (одразу з'являється літній настрій). На баночці є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 250 мл.
Аромат та текстура:
Аромат - вершковий коктель з соковитою манговою кислинкою ( такий самий як у пінного скрабу, допис про нього - https://club.makeup.com.ua/post/35190/ ). Дуже приємний аромат, одразу хочеться теплого та сонячного літа. На шкірі відчувається години 2-3.
Текстура - то для мене задоволення, кремова-гелева, та повітряна, справжне суфле (нагадує добре взбиті густі вершки). Дуже приємна до тіла, з легкістю наноситься та розподіляється по шкірі. Швидко вбирається, та не залишає після себе слідів (я одразу одягаюсь після нанесення). Крем біло-жовтого кольору.
Завдяки густенький текстурі крем дужу економічний.
Склад (інформація з сайту):
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Triethanolamine, Sodium Benzoate, BHT, CI 19140, Benzyl Benzoate, Limonene.
- Засіб збагачений маслом ши, яке надає шкірі м'якості.
- Екстракт манго має тонізувальні та зволожувальні властивості, сприяє регенерації клітин.
- Гідролізовані молочні протеїни допомагають підтримувати шкіру пружною та еластичною, насичують її поживними речовинами.
Враження від використання:
- Задоволена я від аромату на всі 100
- Гарне живлення та зволоження
- М'яка та гладенька шкіра на дотик
- Приємна текстура, яка тане на шкірі, не залишаючи після себе слідів та відчуття жирності
- Економічність в використанні
- В парі зі скрабом дають крутий ефект, а головне ж аромат, якій залишається на тілі
- Пакування з яскравим принтом радує око
Дуже задоволена, наразі це улюблені засоби для тіла, повторю ще з задоволенням!
🦉 яка любить манго🤣
Коментарі (0)