Євгенія 👩

Це не просто маска - це захват)

Це не просто маска - це захват)
Це не просто маска - це захват)
Це не просто маска - це захват)
Це не просто маска - це захват)

Всім привіт ✌️

Я нарешті дісталася до останньої масочки з набору Talika Hydration Intense. Нею стала біоцелюлозна маска із зволожуючим ефектом Talika Bio Enzymes Hydrating Mask. Забігаючи наперед скажу, що ця маска стала найкращою з усього набору).

Про інші маски розповідала раніше:

Тепер, більш детально про Bio Enzymes Hydrating Mask👇

Це не просто маска - це захват)

Маска упакована в герметичний саше-пакет з дуже приємним дизайном, схожим на обкладинку журналу).

Для зручності розкриття упаковки по краях пакету є спеціальні насічки. Відкривається легко, без зайвих зусиль.

Вага: 20 гр., але це не має великого значення, бо маска одноразова). Хоча, есенції в пакетику надто багато, її вистачить для ще одного нанесення, але вже без маски).

На сайті склад не вказано, тому додаю повністю:

Aqua (Water/Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Bambusa Textilis Stem Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Saccharide Isomerate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Alcohol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Hyaluronate, Achillea Millefolium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopherol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool

У складі висока концентрація зволожуючих компонентів, також присутні рослинні екстракти, які здатні забезпечити додатковий антиоксидантний ефект, пом'якшення та вирівнювання тону шкіри.

Однак, особливість продукту полягає не в його складі, а в матеріалі самої маски👇

  • Маска виконана з біоцелюлози. Біоцелюлоза - це натуральний полімерний матеріал, який утворюється шляхом ферментації водоростей. Матеріал здатний створювати ефект "другої шкіри", тим самим підвищувати ефективність природно-активних компонентів складу.
  • На дотик матеріал дуже схожий на гідрогель, тільки тонший. Має гладку текстуру, добре розтягується, але розірвати його неможливо. Він м'який, еластичний та прохолодний).
  • За розміром маска виявилася великуватою для мого овалу обличчя, тому постійно лягала складочками. Проте, ніс повністю не закрила, мабуть надто великий🤣. Але, це не зіпсувало мого позитивного враження від неї).
  • У пакеті маска була акуратно складена, знаходилася між двома підкладками. Одна підкладка - щільна та плівкова, друга - тонка та напівпозора. Підкладки перешкоджали склеюванню маски, легко знімалися, без особливих зусиль.
  • Есенції в пакетику було дуже багато, вона прямо стікала з маски.
  • Вона біла, рідка, але на дотик кремово-гелева, не тече, а ліниво сповзає по шкірі. Консистенція не липка, не жирна та не олійна.
  • Аромат легкий, солодкувато-косметичний, практично непомітний, тому не викликає жодного дискомфорту.

За рахунок того, що маска рясно просочена есенцією, її досить проблематично укласти на обличчя, бо вона постійно сповзає.

Крім цього, через великий розмір, її складно розрівняти, все одно залишаються складочки(.

Перші 5 хвилин, після нанесенн, маска постійно сповзала на губи та очі, доводилося її постійно поправляти). Однак, коли есенція трохи ввібралася у шкіру, маска перестала сповзати і справді відчувалася, як "друга шкіра".

Я тримала маску близько 20 хвилин, вона давала дуже приємний охолоджувальний ефект та не викликала ніяких неприємних відчуттів.

Знімається дуже легко, залишаючи на шкірі трохи есенції, яка повністю ввібралася протягом 2 хвилин.

Після маски шкіра почувається чудово, немає відчуття липкості, стягнутості, жирності та олійності, абсолютно комфортна та невагома.

*Після використання маски, в пакетику залишилося дуже багато есенції, було шкода викидати, тому я залишила її в холодильнику, а вранці нанесла, як крем). Ефект вийшов таким же гарним, як і від повноцінного використання маски👌.

Моя шкіра: комбінована, є лущення на крилах носа та точкові висипи.

  • Маска дала дуже глибоке зволоження та живлення шкіри. При цьому, утримувала вологу протягом усього дня. Я була дуже здивована, що такий гарний ефект дала одноразова маска, зі мною таке вперше).
  • Пом'якшила шкіру, зробила її дуже гладкою та шовковистою.
  • Вирівняла тон та надала шкірі легкого, здорового блиску.
  • Освіжає та тонізує, дарує приємні релакс-відчуття).
  • Начебто виробник цього й не обіцяв, але мені здається, що маска дуже добре висвітлила чорні цятки, сальні нитки та сліди постакне.
  • Не провокує активної роботи сальних залоз (навіть з макіяжем), не викликала жодних алергічних реакцій.

* Ефект від цієї маски тримався весь день, до моєї вечірньої рутини).

Я у великому захваті від цієї маски, на стільки вона мені сподобалася, що я пішла шукати зволожуючий крем у Talika, думаю, що все ж таки замовлю його та буду чекати на такий же крутезний результат).

* Доречі, зараз дуже крута акція на зволожуючі креми Talika, ціни прям солоденькі😉

Щодо ціни маски, то звичайно вона величенька, але мені здається, що маска того дійсно варта👌

Дякую за увагу💞