Nata_Po

Прекрасний догляд, про який я мала написати ще кілька місяців назад)

Прекрасний догляд, про який я мала написати ще кілька місяців назад)

Вибачайте, дівчата, що пропадаю. Щось далі не можу ввійти в нормальний ритм життя, часто страждаю від апатії чи прокрастинації і до будь-якого заняття потрібно докладати неабияких зусиль(

Але я намагатимусь відновлювати свою активність тут)

отже, поговоримо про мій догляд)

Всі оди кохання віддані пептидній сироватці від Cos de Baha (детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/34216/). Я сміливо можу назвати її найкращою з того, чим вже встигла покористуватись. Вона дуже-дуже ще раз бомбічно зволожує, наповнює, оживляє та відновлює шкіру. Зменшується кількість зморшок, вони стають менш вираженими, просто топова любов, але...якщо її наносити зранку, може скатуватись мейк, тому я її використовувала в вечірній рутині, або у дні, коли ходила без мейку і мала більше часу на кожен етап.

Якраз для ранку у мене є гіалуронова сироватка від Oseque (https://club.makeup.com.ua/post/39742/), вона дуже легенька, має водянисту консистенцію, швидко всмоктується і не залишає ніякої липкості чи дискомфорту за собою. Але, водночас не можу сказати, що вона творить якісь дива, трошки додає зволоження і все.

Вдень я вже нарешті почала використовувати крем від Irena Eris під очі з лінійки Scientivist. Він в мене пролежав майже рік, з моменту, як почала користуватись на постійній основі. Він доволі жирненький по відчуттям і приємний в нанесенні, незабаром буде про нього повноцінний огляд (https://club.makeup.com.ua/post/39737/)

І я завершувала свій СПФ25 від Cerave (https://club.makeup.com.ua/post/9646/), яким користувалась переважно тоді, коли ходила на роботу, в міжсезоння та взимку. Я ним задоволена, і захищає, гарно зволожує, захищає та відновлює бар'єр.

ВВечері я вже використовувала комбі з ретинолом та бакучіолом від Babe Laboratorios для обличчя (https://club.makeup.com.ua/post/33566/) та шкіри під очима.

На зону декольте періодично наносила крем від Lirene -з мигдалем. Я не вважаю його поганим, але для обличчя є більш дієві креми, тому його викоритостовує джля шиї та декольте.

Ну і вічним кремом в моїй косметичні залишається величезна баночка базового крему від Cerave. Я їздила в поїздку, тому перекладала кремчик в меншу баночку (https://club.makeup.com.ua/post/12446/). Ним я дуже задоволена і користуюсь тоді, коли не хочу нічим перевантажувати шкіру обличчя і хочу зробити так званий "розвантажувальний" день)

Це доволі базова та дієва схема догляду, яка класно працювала на моїй шкірі. Найбільше я задоволена пептидною сироваткою, яка, на мій погляд, зробила основу всієї рутини та забезпечила класний ефект)

А в цілому, все решта також класне. Чимось на сьогоднішній день я вже не користуюсь, бо завершилось, щось змінила, щось додала. На жаль, це допис, який я так і не опублікувала місяці 2 назад. Але скоро буде оновлення з трошки зміненим форматом догляду і більш повним набором у розгорнутому вигляді від вмивання до активів)