Фісташка

Есенція для заспокоєння запелень, рекомендована косметологом, Manyo Galac Niacin

Есенція для заспокоєння запелень, рекомендована косметологом, Manyo Galac Niacin

Я якось зберусь з думками і напишу великий пост про мої страждання і боротьбу з акне. Але поки що хочуподілитись відгуками на ті продукти що мені рекомендували. Попередні можна подивитись тут

Зволожувальна сиворотка від дерматологічного бренду Uriage для щоденної підтримки шкіри

https://club.makeup.com.ua/post/38077/

Крем по рекомендаціі косметолога для заспоєння проблемної шкіри

https://club.makeup.com.ua/post/32898/

Сироватка була запакована в стандартну картонну коробочку. На коробці була вся необхідна інформація.

Баночка виконана з матового скла. Мені дуже подобається дизайн, виглядає як дорога косметика. Кришка з піпеткою більш-менш стандартна.

Сиворотка має дуже рідку текстуру. Зазвичай ті сироватки що я використовувала були трошки густими і якщо поставити крапельку на обличчя то вони стікали потихеньку. Ця ж трошки густіша за воду.

Запах має приємний не навязливий і швидко вивітрюється після нанесення.

Я використовувала цю сироватку два рази на день після умивалки і тонера. Вранці навіть не закривала її кремом, бо її зволоження вистачало на весь день.

Але в її текстурі криється найбільший мінус - великий росхід. Більш густа сироватка довше росходиться і довше служить. Цієї мені вистачило на півтора місяця активного використання.

Після нанесення вона всотується в шкіру хвилин за 5 і ви вже готові до нанесення наступних шарів догляду (якщо звичайно це треба). Шкіра після неї зволожена і немає відчуття стягнутості чи сухості.

Засіб містить в собі ніацин, що є дуже корисною речовиною при боротьбі з акне. Сироватка заспокоює шкіру, вирівнює тон та трошки заспокоює почервоніння на висипах.

Сироватка повністю виправдала мої очікування. Добре впоралась зі зволоженням без перенавантаження. Але нажаль швидко закінчилась

9/10