Євгенія 👩

Викидушки травня)

Викидушки травня)

Всім привіт ✌️

За традицією – завершую місяць дописом про викидушки). На цей раз дуже коротко і без "чим замінила", тому що баночок небагато і практично всі засоби я повторила).

  • Олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфруту та вітаміном А від Shelly - поки це моя найулюбленіша олійка). Ароматна та дієва, дуже раджу.

Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26736/

Оцінка: 10/10.

  • Регенерувальний крем для ніг з алантоїном, екстрактом бамбука і маслом ши від Shelly - по дії сподобався, гарно зволожує та пом'якшує, але з цим кремом, зрозуміла, що в моїй рутині не потрібен крем для ніжок). Моя шкіра ніг в нормальному стані та мені ліньки його використовувати, бо зі зволоженням гарно справляється звичайний лосьйон для тіла). Якщо ви любите креми для ніжок, то рекомендую, бо ефект класний).

Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/37090/

Оцінка: 8/10

  • Крем для рук з кокосовою олією і молочком мигдалю Dove - непоганий кремчик, але Shelly мені подобається більше, бо він не має такого насиченого аромату. Для мене цей Dove надто активно пахне, прям душить, тому я з радістю з ним прощаюся. Хоча, зволожує він дійсно чудово.

Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/36533/

Оцінка: 6/10

  • Сольовий скраб для тіла "Лавандовий" від Mayur - дає жорсткувате, але ефективне очищення. Аромат приємний, але не дуже лавандовий). Мені сподобався, тому можу рекомендувати, але точно не для чутливої шкіри.

Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/39227/

Оцінка: 8/10

  • Дезодорант-антиперспірант "Груша і алое" від Dove - мій улюблений дезодорант на всі часи). Навіть влітку він дає гарний захист та приємний аромат. В мене був флакончик ще зі старим дизайном, на заміну купила з новим, та щось поки не розумію, здається, що щось в ньому змінилося окрім дизайну, точно не в кращу сторону(. Сподіваюся, що мені здалося, бо зовсім не хочу шукати інший дезодорант, бо люблю цей🥲

Детальний відгук про нього не писала

Оцінка: 10/10.

  • Loewe Aire Sutileza - в мене був пробничок, проте, аромат мені так сподобався, що навіть захотілося повний розмір, хоча я ну зовсім байдужа до парфумів🤣. Так як я не великий умілець описувати аромати, напишу дуже стисло). Аромат про легкість, безтурботність та дзвінкість. У ньому є трохи свіжого морського повітря, багато хрумкої зелені та фруктів, які красиво підкреслюються цитрусовою кислинкою та квітковою ніжністю). Шлейф та стійкість - середні. Думаю, що аромат ідеально підійде на весну-літо).

Для мене він 10/10.

  • Зубна паста "Комплексний захист" від Signal - нормальна зубна паста, але без великих захватів. Взагалі, я люблю пасти Signal, але ця якось середнячок). Найкращі для мене пасти від Signal - це "White Now", от вони дійсно круті), але останнім часом не можу їх знайти у наявності, тому доводиться пробувати інші).

Оцінка: 6/10.

  • Крем для шкіри навколо очей Dr. Irena Eris ScientiVist Ultra Revitalising Eye Cream SPF 20 - він мав потрапити до викидушок квітня, але я забула про нього). Баночку не встигла використати і до половини, завдяки дівчаткам з клубу дізналася, що в нього вже закінчується термін придатності, перевірила і так, вже прострочений. Якщо чесно, то прощаюся з ним без жалю, крем як крем, не кращий ніж "Зелена аптека" за 60 гривень. Він добре зволожує і все, без якихось спецефектів. Ціна абсолютно невиправдана.

Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/24145/

Оцінка: 4/10.

На цьому все, дякую за увагу та до зустрічі влітку😉