Spodobaieva Maryna

Пусті баночки

Пусті баночки

Моя улюблена рубрика в кінці місяця, обожнюю її читати у дівчат. Короткий відгук, який провірений часом.

Пусті баночки

Почнемо з самого маленького.

Пензель No15 для пудри LUXVISAGE

8/10 в цілому він служив мені вірою і правдою з 2018. Сам він досить гарно набитий і виконував свої функції. Але за політичних поглядів я чекала коли він вже полізе. Нарешті.

Purito Cica Clearing BB cream

https://club.makeup.com.ua/post/42853/

1/10 взагалі не мій варіант, спровокував висипання. Склад з силіконами, плюс погано тримається. Але дуже багато відгуків, що він не на літо. Тож моє тестування було провальним у всіх планах.

Відновлювальний кондиціонер проти випадіння, для всіх типів волосся Estima No Loss Revitalising

https://club.makeup.com.ua/post/41393/

5/10 дуже слабенький, рідкий. Волосся після нього м’яке, але хочеться додаткового зволоження. Тут я навіть рада, що він закінчився.

Скраб стимулюючий для пошкодженого волосся "Total Repair" від HAIRWAVE

https://club.makeup.com.ua/post/38992/

8/10 сподобався, але знімаю оцінку за інтенсивну віддушку та мені особисто не вистачало абразиву, але це питання можна було вирішити. Легко змивається, шкіра голови з ним зволожена, ніяких реакцій не викликав.

Зволожувальний шампунь для сухого та дуже сухого волосся Flose Aloe Vera Hydrating

https://club.makeup.com.ua/post/36962/

100/10 серед бюджетних прям топ. Він з силіконом, але волосся з ним виглядало чудово. Маска з цієї серії також дуже крута по результату.

Натуральний гіпертонічний гель для ранкового очищення шкіри Cocos

https://club.makeup.com.ua/post/36413/

7/10 не поганий, дуже делікатний. Але рада, що він закінчився до нових графіків зі світлом. З приводу використання, не змогла звикнути, плюс все, що потребує додатково часу, дратує. З мінусів тяжко змивається, потрібно чекати, коли засобу залишалось третина почала погано працювати помпа. Думаю не повторюю, звикла до звичайних форматів, скоріше спробую просто їх гель для вмивання.

Відновлююча молочно-мигдальна маска Cocos

https://club.makeup.com.ua/post/40268/

3/10 багатий склад не завжди добре. Відчувається на обличчі за рахунок віску в складі. Результату ніякого не дала, але добре, що не погіршила ситуацію. Взагалі її не зрозуміла, рекомендувати не можу.

Torriden DIVE-IN Watery Moisture Sun CreamSPF50+ PA++++

https://club.makeup.com.ua/post/40627/

8/10 враження від нього дуже позитивні, класно зволожує і заспокоює шкіру, легкий, майже не відчувається. Думаю візьму ще пару пробників.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+

https://club.makeup.com.ua/post/30369/

1000/10 це любов. Думаю тут не потрібно пояснення. Повернуся до нього обов’язково в холодний період. Зараз маю легший по текстурі Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Repair Cream.

Good Molecules Niacinamide

https://club.makeup.com.ua/post/30258/

10/10 поки це найкращий ніацинамід, який в мене був. Максимально комфортний, не липкий, текстура водички. На заміну обрала Mermade.

Yope Shower Gel Cedar Tree Juniper And Chilli

https://club.makeup.com.ua/post/38769/

100/10 найкраще моє знайомство, він мене просто покорив своїм ароматом. Потрапляє до списку улюблених гелів для душу, хочу спробувати інші віддушки. До нього обов’язково повернуся не раз.

Натуральний крем для рук «Липовий цвіт» YopeLinden

https://club.makeup.com.ua/post/38129/

7/10 простенький базовий варіант. Чогось особливого чекати напевно не варто, він майже без аромату, зволоження на весну-літо було достатньо. Але все таки люблю я коли є якась мінімальна віддушка.

Ополіскувач для ротової порожнини !CEBERG Professional Whitening

8/10 для кавоманів. Працює за рахунок синього пігменту, результат помітний. Трішки ядерний, класно освіжає. В цілому не поганий варіант, по знижці можна брати.

Антиперспірант-стік для жінок "Sexybouquet"Rexona Woman

https://club.makeup.com.ua/post/30901/

7/10 не поганий, але залишає білі сліди на одязі. Тут в мене постійний пошук. Але спробувала рідкий і він працює набагато краще. Плюс можливо спробую Garnier теж гарні відгуки про нього.

NOW Foods, Омега-3, 1000

10/10 добавка, яка постійно є в мене дома. Відразу беру велику банку, можна приймати постійно, позитивно впливає майже на все. Ще дуже подобається омега від California Gold Nutrition.

NOW Foods, 5-гідрокситриптофан, 100 мг

8/10 тут напевно я можу робити окремий допис. Дуже багато нюансів тут, навіть в годинах прийому. Бо спочатку можна було знімати нового «Джокер 2». Вона дійсно працює, особливо помітно стало після закінчення.

NOW Foods, шкарлупа чорного горіха, 500 мг

10/10 присвячується всім хто має домашніх улюбленців і так само, як я не може оминути на вулиці чотирилапих «булочок». Рекомендація ветеринарів, я якості профілактики. У продукту йде антипаразитна, протизапальна та антиалергенна дія. Він набагато делікатніший, гарно впливає на мікрофлору кишківника.

Swanson, бета-каротин, 25 000 МО

10/10 простими словами вітамін А. Класна добавка для очей і не тільки.

Всім дякую за увагу☘️