Тоне р з "коренем життя" - на який ефект варто розраховувати?
З недавніх пір тонер став постійним продуктом у моєму догляді - його мені підібрав дерматолог, тому намагаюсь дотримуватися всіх рекомендацій.
Дерматологи кажуть, що тонізація - необхідний етап у догляді за шкірою, хоча я ставилась до цього дещо скептично, як до чогось необов'язкового. Але у боротьбі за чисту шкіру доводиться дотримуватися рекомендацій лікаря. Тому у схемі догляду на літній період у мене з'явився есенціальний тонер для обличчя з женьшенем Beauty of Joseon Ginseng Essence Water. Намагатимусь коротко описати свій досвід використання:
- корейський бренд Beauty of Joseon у своій лінійці доглядових засобів дійсно має класні продукти, навіть у мене від нього є улюблена сироватка (посилання на допис буде внизу);
- тонер має зручний формат мініатюри 40 мл, але є й повнорозмірна версія на 150 мл;
- на момент покупки вартість версії продукту на 40 мл складала 252 грн;
- мініатюри вистачило мені на місяць щоденного використання - іноді з використанням спонжика, іноді одразу на шкіру;
- тонер практично без запаху, на колір як пиво (вимбачте, перша асоціація 🤭), текстура водяниста, не в'язка;
- у складі тонера - гідролат женьшеню, пантенол, гліцерин, алантоїн - компоненти, що сприяють загоєнню, зволоженню та заспокоєнню шкіри;
- у результаті використання я отримала: зменшення сухості після вмивання; зволоження шкіри, без надмірної липкості та блиску; легке заспокоєння шкіри; однак особливого вирівнювання тону чи освітлення шкіри я не помітила.
Цьому тонеру я б поставила 4/5, він непогано підійде на літній період, проте улюбленим засобом для мене він не став.
🔸Але є у мене тонер, який дає дійсно миттєвий і помітний результат, писала про нього у цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/36880/.
🔸Крім того, у Beauty of Joseon є чудова сироватка, яка теж варта вашої уваги, допис про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/37396/.
Напишіть у коментарях, чи не пропускаєте ви етап тонізації і які засоби використовуєте? Дякую, що зазирнули у мій пост!
Коментарі (0)